Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΚΥ


Mία 22χρονη Ηλιουπολίτισσα, σκοτώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε τροχαίο που έγινε στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος του LIDL (στο σταθμό του μετρό του Αγίου Δημητρίου)-μεταδίδει ο ιστότοπος geitoniamou.gr, η πιο έγκυρη διαδικτυακή εφημερίδα των Νοτίων Προαστίων.
Πρόκειται για τη Βίκυ Δούρη η οποία ήταν συνοδηγός σε Ι.Χ που κατευθυνόταν προς τη Δάφνη. Ακριβώς απέναντι από το EVEREST, στη στροφή, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε μια κολόνα.
12190791_1032370663453141_6400894954565926831_n
Σύμφωνα με αξιωματικούς της Τροχαίας το δυστύχημα έγινε λόγω υπερβολικής ταχύτητας του αυτοκινήτου. Η Βίκυ Δουρή εργαζόταν στην καφετέρια ΜIRANDA, στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.
“Aν η κοπέλα φορούσε τη ζώνη ασφαλείας θα είχε σωθεί” είπε στο geitoniamou.gr, ο διοικητής της Τροχαίας Ελληνικού, Σωτήρης Καλταμπάνης, για το θανατηφόρο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 22χρονη Ηλιουπολίτισσα Βίκυ Δούρη.
“Το αυτοκίνητο  προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο κράσπεδο με την πλευρά του συνοδηγού. Δυστυχώς δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Ούτε η κοπέλα ούτε και ο οδηγός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά. Η Τροχαία Ελληνικού την περασμένη εβδομάδα έκανε καθημερινούς ελέγχους στα νότια προάστια για ζώνες ασφαλείας. Διαπιστώσαμε αρκετές παραβάσεις αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι φορούσαν ζώνες.
Ο εφημέριος της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ Δημητρίου αποχαιρέτησε τη Βίκυ αναρτώντας στη σελίδα του στο facebook τα παρακάτω λόγια:
“για σένα καίνε τα κεριά
για σένα κάθε δάκρυ
για σένα που σαι μακρυά
για σένα ρε Βικάκι
10513332_780691818621028_9021200810799487124_n
Το πένθος σκέπασε την Αγία Μαρίνα από το Σάββατο το πρωί και έως τώρα και για πολύ ακόμα θα μολυβιάζει τον ουρανό μας.
Τρίτη στο ξόδι της μικρής μας Βασιλικής πόνος βουβός, δάκρυ πολύ και λόγια από τον παπά να σταματήσει της νύχτας το κακό.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα Σου λουλούδι μικρό και ας στέλνεις άρωμα παρηγοριάς στην μάνα, τον πατέρα, τον αδελφό, τους φίλους, στην γειτονιά και την Μιράντα, στον Νικήτα..
Κι εμείς γονατιστοί στον τόπο που έφυγες δώσαμε υπόσχεση πως θα σε συναντάμε στην προσκομιδή”

Κεράκια και λουλούδια από συγγενείς και φίλους στο σημείο για το γελαστό κορίτσι της MIRANDA


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης