Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η στήλη εκτιμά ότι δύσκολα θα «χωνέψει» όσα αντιμετώπισε ο Ηλίας Παναγιώταρος, περιφερειακός σύμβουλος (επίσης) της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική».


 Εισερχόμενος χθες στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης, στα Άνω Λιόσια, άκουσε πολίτη να του φωνάζει: «Έξω οι νεοναζί». Λίγα μέτρα πιο δίπλα ήταν η αντιφασιστική συγκέντρωσης της Κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ). Τα μέλη της κρατούσαν πανό, ζητώντας να μπουν «στη φυλακή οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής».
Κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν απομονωμένος. Στη διπλανή καρέκλα προοριζόταν να καθίσει ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής», Θανάσης Παφίλης. Απομακρύνθηκε λέγοντας ότι προτιμάει να κάτσει όρθιος. Ακούστηκαν συνθήματα για τον Παύλο Φύσσα (απομένουν λίγες ημέρες έως την συμπλήρωση ενός έτους από τη δολοφονία του). Η στιγμή, όμως, που πιθανόν να τον εξόργισε περισσότερο, ήταν όταν η περιφερειακή σύμβουλος, Δέσποινα Κουτσούμπα, εκλεγμένη με την «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική» (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), έδωσε τον πολιτικό της όρκο.
Δήλωσε ότι θα εκτελέσει τίμια τα καθήκοντά της,  «την με κάθε κόστος υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των ανέργων, Ελλήνων και μεταναστών, ενάντια σε κάθε μικρό ή μεγάλο ιδιωτικό συμφέρον, ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό», ενισχύοντας τον τόνο της φωνής της στις τελευταίες λέξεις, ενώ κοιτούσε τον Η.Παναγιώταρο ευθέως στα μάτια.
Φαίνεται ότι δεν θα έχει ευχάριστη θητεία στο νέο περιφερειακό συμβούλιο…

πηγη πηγη phhg \

 πηγηπηγη πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης