Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014



Εν μέσω της τουριστικής σεζόν που έχει ξεκινήσει φέτος με τους καλύτερους οιωνούς για τη χώρα μας, ο Τομέας Τουρισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας έκλεισε μια πολυσήμαντη συνεργασία με το ξενοδοχείο «Congo Palace» -ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Γλυφάδα Αττικής- με στόχο την πρακτική άσκηση και την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ. 


Το «Congo Palace» είναι ξενοδοχείο 4 αστέρων, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο των Νοτίων Προαστίων, πολύ κοντά στο κέντρο της Γλυφάδας και τις πολυσύχναστες παραλίες της, ενώ αποτελεί τουριστικό κατάλυμα για όλες τις εποχές του χρόνου, καθώς διαθέτει άρτιους βοηθητικούς χώρους και σύγχρονο συνεδριακό εξοπλισμό.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας και με στόχο τη δημιουργία άρτια εκπαιδευμένων στελεχών στη Διοίκηση και Οικονομία του Τουρισμού  , οι σπουδαστές Τουριστικών Επαγγελμάτων του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, θα λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση κάθε δεκαπενθήμερο στις εγκαταστάσεις του «Congo Palace», από καταξιωμένους επαγγελματίες και στελέχη του τουρισμού.
Η εκπαίδευση αφορά στις παρακάτω θεματικές ενότητες:
·        Room Division
·        Banquet
·        Service 

και θα πραγματοποιείται παρουσία των καταξιωμένων καθηγητών των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε συνεργασία με το δυναμικό του ξενοδοχείου, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εξειδίκευση και ένα αξιοζήλευτο βιβλίο πρακτικής άσκησης στους σπουδαστές του κορυφαίου ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων στα Νότια Προάστια: του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας!

Για σπουδές… «πολλών αστέρων», επίλεξε κι εσύ τον Τομέα Τουρισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας:
·        Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57 και Aγησιλάου, τηλέφωνο 210 9640117

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης