Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014


Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα κατά την κατάθεση στεφάνου ενώπιον του Μνημείου των Πεσόντων.


ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ  ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ
Τελέσθηκε Τρισάγιο στη μνήμη τους




Επιμνημόσυνη δέηση εψάλη  στις 22 Ιουλίου, υπέρ των Αρχιπυροσβεστών Δημήτριου Μαλούκου και Θεμιστοκλή Μαυραειδή, του Πυροσβέστη Αλέξανδρου Διαβολή και του εθελοντή Πυροσβέστη Δημήτριου Καραμολέγκου, που έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια της τραγικής πυρκαγιάς του Υμηττού στις 22 Ιουλίου 1998. Το τρισάγιο τέλεσαν ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, συνεπικουρούμενος από τον πατέρα Χαράλαμπο της ενορίας Αγίας Μαύρας Ηλιούπολης.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Υμηττού (ΣΠΑΥ) Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα και  ο εκπρόσωπος του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου, Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών Αρχιπύραρχος Μιχαήλ Ανδρεόπουλος απύηθυναν σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας ότι η θυσία των τεσσάρων για την προστασία του βουνού δεν πρέπει να ξεχαστεί.
Εκτός από τους προαναφερθέντες στεφάνι κατέθεσαν μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου, Αντιδήμαρχος Χρήστος Καλαρρύτης, του Δημάρχου Καισαριανής Αντώνη Καμπάκα, Αντιδήμαρχος Δημήτρης Βούρλος, του Δήμου Βύρωνα  Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ταραζώνας με τον Δημοτικό Σύμβουλο Αλέξη Σωτηρόπουλο, οι εκπρόσωποι της νεοεκλεγείσας Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας  Δούρου, νεοεκλεγέντες Αντιπεριφερειάρχες Ερμίνα Κυπριανίδου και Σπύρος Τζόκας, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καισαριανής Γιώργος Κοντόσταυλος, οι εκπρόσωποι των οικογενειών των πεσόντων, ενώσεις πυροσβεστών και αξιωματικών καθώς και οι ομάδες δασοπροστασίας & δασοπυρόσβεσης Καισαριανής, Ηλιούπολης και Βύρωνα. Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς.
Την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ Κωστής Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης.

Για το Γραφείο Τύπου  του ΣΠΑΥ
      Φλοράν Σελάϋ (6974367821)
Τηλ: 210.7650413,
Φαξ: 210-7650414
E-mail: press@spay.gr









Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 phgh πηγη πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης