Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014



Επίλεξε  να σπουδάσεις Β. Νοσηλευτικής Μαιευτικής  στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας  και δημιούργησε  το πιο ισχυρό βιογραφικό, σε ένα από τα μεγαλύτερα ΙΕΚ που αντιπροσωπεύουν επάξια τις σπουδές του κλάδου της Υγείας.


Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, η πρώτη επιλογή εκατοντάδων νέων στις σπουδές επαγγελμάτων Υγείας στα Νότια Προάστια, σου προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις σπουδές υψηλού επιπέδου, σε σύγχρονες και ανταγωνιστικές ειδικότητες, όπως ο Βοηθός Νοσηλευτικής Μαιευτικής.


Η Μαιευτική, στη σύγχρονη πραγματικότητα, έχει ως στόχο την προαγωγή και υποστήριξη της υγείας της γυναίκας, καθώς και την προαγωγή και υποστήριξη της υγείας του νεογνού.
Σπουδάζοντας στην ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Μαιευτικής», έχεις την ευθύνη για την επίβλεψη και την παροχή φροντίδας και συμβουλών στη γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τον τοκετό και την περίοδο μετά τον τοκετό, ενώ παράλληλα φροντίζεις  το νεογέννητο βρέφος.

Ξεκίνα την καριέρα σου στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
 
Ως απόφοιτος της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Μαιευτικής» στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, μπορείς να σταδιοδρομήσεις σε Κέντρα Υγείας,  μαιευτικά και γυναικολογικά ιατρεία , σε γενικά και ειδικά νοσοκομεία που περιέχουν : α) Μαιευτικά Τμήματα, β) Γυναικολογικά Τμήματα και γ) Νεογνολογικά Τμήματα.
*Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2014 και για τις μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές που ισχύουν, επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ:
Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57, τηλέφωνο 210 9640117
Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.iek-xini.edu.gr  και στο fb:  www.facebook.com/iekxiniglyfada 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης