Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 12ης Δεκεμβρίου ο δημοτικός σύμβουλος της Νέας Δημοτικής Κίνησης και πρώην αντιδήμαρχος Αναστάσιος Ευσταθίου υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμά του.
Μεταξύ άλλων, κατήγγειλε τη δημοτική αρχή για υποβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο για αλαζονική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά.



Ο κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, επιδιώκοντας πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών, έχει ακολουθήσει μια άκρως διχαστική πολιτική, την ίδια στιγμή που η δοκιμαζόμενη κοινωνία μας, εν μέσω της κρίσης που την ταλανίζει, χρειάζεται την ενότητα, ιδιαίτερα από τους ταγούς της πόλης οι οποίοι πρέπει να λειτουργούν αποκλειστικά προς αυτήν την κατεύθυνση.
Η Νέα Δημοτική Κίνηση προσυπογράφει τα καταγγελλόμενα για το Δήμαρχο της πόλης μας, προσθέτοντας ότι ο πόλεμος λάσπης που έχει αυτός ξεκινήσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τη διοίκηση σε βάρος της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Γιάννη Αναγνώστου, θα επιστρέψει στον ίδιο με μεγαλύτερη ένταση, καθώς η κοινωνία της πόλης γνωρίζει τον βίο και την πολιτεία, όπως και την επαγγελματική και πολιτική διαδρομή του καθενός. Γι' αυτή την απόφασή του ο κ. Ευσταθίου δεν είχε ενημερώσει ούτε τους συναδέλφους του ούτε βεβαίως τον επικεφαλής της Νέας Δημοτικής Κίνησης. Ωστόσο είναι απόλυτα σεβαστή παρόλο που διαφωνούμε γιατί πιστεύουμε ότι η εμπειρία, το ήθος και η προσωπικότητά του είναι περισσότερο αναγκαία σήμερα από ποτέ στον αγώνα που δίνει η παράταξή μας για να ανατρέψει τις πολιτικές και τις πρακτικές της σημερινής δημοτικής αρχής.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης