Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013


Μ' ένα πολύ φορτισμένο συναισθηματικά λόγο, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς απόψε, έγραψε τους τίτλους τέλους στην πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 


\
Ο Δήμαρχος Βύρωνα  ανακοίνωσε πως τελειώνοντας κι αυτή η θητεία, αποχωρεί και πως δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του ΜαΪου του 2014. 

"Ο κύκλος μου έκλεισε", δήλωσε. "Πιστεύω στην ανανέωση. Θα παραμείνω όμως ενεργός και εγγυητής των εξελίξεων". 

"Εγώ αποχωρώ" είπε, "γιατί πιστεύω στην ανανέωση. Άλλωστε, ο συνδυασμός μας διαθέτει πολλά και αξιόλογα στελέχη. Τίποτα δεν σταματάει. Το ταξίδι συνεχίζεται ανεξάρτητα με το ποιος καπετάνιος είναι στο τιμόνι". 

Ο Δήμαρχος Βύρωνα διευκρίνισε πως η αποχώρησή του  δεν έχει καμία σχέση με υψηλότερα αξιώματα. Άλλωστε τόνισε πως, ουδέποτε διεκδίκησε κανένα από αυτά ούτε διαπραγματεύτηκε για τίποτα από αυτά. "Τα επόμενα βήματά μου", είπε, "θα είναι καθαρά στον ιδιωτικό επαγγελματικό τομέα".  


  
Τέλος, κάνοντας  απολογισμό όλων των χρόνων της ενασχόλησής του στα κοινά του Βύρωνα (οκτώ σαν αντιπολίτευση και 12 σαν διοίκηση), ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε για το έργο που επιτελέστηκε, (και ήταν μεγάλο), τα προβλήματα που αντιμετώπισαν σαν Διοίκηση, τις αγωνίες που ένιωσε, και την απαξίωση που υφίσταται σήμερα  από την Κεντρική Διοίκηση,  η Αυτοδιοίκηση.

Πηγή: vimaonline.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης