Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Μετά από περίπου έξι  χρόνια παρουσίας και συνεπούς υποστήριξης του συνδυασμού «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», θα ήθελα να γνωστοποιήσω, με σεβασμό προς τους φίλους και τις φίλες που με στήριξαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εκλογικής αναμέτρησης, την αποχώρησή  μου από τον συνδυασμό, παραθέτοντας τις αιτίες αυτής της απόφασής μου.



   1.Θα ήθελα να σημειώσω, προς απάντηση και σχετικών σχολίων, ότι πάντα πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω, ότι οδηγός στις επιλογές  για την συμμετοχή στα κοινά της τοπικής κοινωνίας , πρέπει να είναι  ΜΟΝΟ  το καλό της πόλης και όχι τα κομματικά χρώματα και κριτήρια, γεγονός που προσωπικά το απέδειξα έμπρακτα.

    2.Στη διάρκεια των χρόνων που συμμετείχα στο συνδυασμό, εξέφρασα  πολλές φορές την άποψή μου και με προτάσεις, ιδιαίτερα δε το τελευταίο χρονικό διάστημα που ήμουν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος.    Με λύπη μου διαπίστωσα, ότι όλες οι προσπάθειες οι δικές μου, αλλά και άλλων μέσα στο συνδυασμό,  για   την οργάνωση, την λειτουργία, την πρακτική και την φιλοσοφία του, δεν ελήφθησαν υπόψη ούτε στο ελάχιστο.  Δυστυχώς κατάλαβα αργά , ότι απευθυνόμουν   «σε ώτα μη ακουόντων»! 

    3.Μετά τις εκλογές και το  εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε το συνδυασμό  έξω από  τη συμμετοχή του στη δεύτερη Κυριακή,  διατυπώθηκαν απαράδεκτες κατηγορίες  κατά των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, αλλά και όσων υποστήριξαν την προσπάθεια προεκλογικά, ότι έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την αποτυχία, χωρίς ποτέ να γίνει από τον επικεφαλής αυτοκριτική για την παρουσία, τις επιλογές και την προεκλογική πολιτική του συνδυασμού, ενώ είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι σήμερα, ούτε καν μια απολογιστική συγκέντρωση για την παρουσία του συνδυασμού στις εκλογές.

    4.Επίσης θα αναφερθώ σε ένα πρόσφατο γεγονός , που δικαιώνει την κριτική μου, αλλά και την απόφασή μου να αποχωρήσω.  
   
    Σε σχόλιο μου σε ανάρτηση συνυποψήφιάς  μου δημοτικού συμβούλου έγραψα  «ότι τα καλύτερα έρχονται»  αναφερόμενη στη νέα δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη,  θέλοντας να δείξω ότι  όλοι  πρέπει  να αναζητήσουμε νέες προοπτικές για την πόλη  μας ανεξαρτήτως  παρατάξεων. 
   
    Το σχόλιο μου αυτό,  έγινε  αντικείμενο κακεντρεχούς τουλάχιστον σχολιασμού, από τον συνυποψήφιο μου και νυν δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Κουρή, ο οποίος έφτασε μάλιστα στο σημείο να κάνει λόγο για «προσωπικά ωφέλη», γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο από πλευράς μου, ουδέποτε υπήρξε  ούτε υπάρχει, ενώ προχώρησε ακόμα παραπέρα,  εξαπολύοντας βαριές κατηγορίες  για προπαγανδισμό και συνομωσία  «ότι  λειτουργούσε στο συνδυασμό πέμπτη φάλαγγα»,  αναφερόμενος παράλληλα και σε «βαθύ ΠΑΣΟΚ».

Από το 2014 που ιδρύθηκε ο συνδυασμός  μέχρι και  τις πρόσφατες εκλογές , ο επικεφαλής  του συνδυασμού, δεν έκανε καμία αναφορά σε «βαθύ ΠΑΣΟΚ»,  αντιθέτως  στελέχωσε και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις το ψηφοδέλτιό του, με υποψηφίους από όλες τις δημοκρατικές παρατάξεις.


 5.Παρόλο  που έχουν  περάσει  τόσες  μέρες  από  τον  συγκεκριμένο σχολιασμό (26/10/19) ο επικεφαλής του συνδυασμού,  δεν θεώρησε απαραίτητο να πάρει θέση.   Άραγε η σιωπή του σημαίνει  ότι αποδέχεται  την άποψη του κ. Κουρή,  ότι στον συνδυασμό  του, λειτουργούσε πέμπτη φάλαγγα; Αν ναι, τότε σωστά λέει ο λαός μας «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του   ευεργετηθέντος  αχάριστου».


Όσον αφορά τον κ. Κουρή,  προφανώς  έχει  εκπέσει  σε έναν διχαστικό λόγο του παρελθόντος και σε πρακτικές που έχουν ανεπιστρεπτί περάσει και με τις οποίες πλέον κανένας συνδυασμός και πολιτικός σχηματισμός δεν μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία στις εκλογές. 
Οι πολίτες θέλουν πλέον ανθρώπους με δημιουργικές ιδέες και όχι περιχαρακωμένους σε κομματικά στερεότυπα.
Θα πρότεινα λοιπόν στον  επικεφαλής  του συνδυασμού, να σταματήσουν να ασχολούνται με το τι έκαναν οι υποψήφιοι δημοτικοί  σύμβουλοι και να εξετάσουν το τι δεν έκανε σωστά ο συνδυασμός, για να μην καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.  
Η αυτοκριτική ποτέ δεν έβλαψε κανέναν...


ΥΓ.Από το σημείο αυτό και μετά, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο  θέμα, γιατί για εμένα αποτελεί μια περίοδο που έχει κλείσει οριστικά, αλλά  και  γιατί δεν ωφελεί να ασχολούμαι με κουτσομπολίστικα σχόλια και αναρτήσεις. 
   
Θα εξακολουθήσω να παραμένω ενεργή για την πόλη μας, για την πόλη που αγαπώ και ζω τόσα χρόνια με την οικογένειά μου, επισημαίνοντας  λάθη και  παραλείψεις, κάνοντας  γόνιμη κριτική, αλλά και προτείνοντας δημιουργικές λύσεις για το καλό των συμπολιτών μου.










ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης