Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Στην φώτο εικονίζονται από αριστερά ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής του συνδυασμού της Ηλιούπολης "Η πόλη που θέλω" Δεξιά ο κ. Γιάννης Αντζινάς Αντιδήμαρχος "Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Προστασίας Περιβάλλοντος".
Με την αρχή της σχολικής χρονιάς ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής με επιστολή του, εύχεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, «ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ». 



Ενώ δεν παράλειψε να τονίσει ότι με την ευκαιρία της Νέας Σχολικής περιόδου,   ο συνδυασμός που εκπροσωπεί  θα σταθεί στο πλευρό των φορέων  συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων αλλά και εκπαιδευτικών για την εύρυθμη λειτουργία της εκπαιδευτικής  περιόδου.


Πιο  κάτω παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση:      

«Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, στους μαθητές θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου υγεία, καλή πρόοδο και να απολαύσουν το δύσκολο αλλά και συνάμα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση και τη μόρφωση.

Στους γονείς αλλά και στους παππούδες και στις γιαγιάδες που είναι αρωγή στην προσπάθεια της οικογενείας, καλή δύναμη και υγεία.

Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι ολόψυχα υγεία, υπομονή και να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη για το δύσκολο αλλά και συνάμα συναρπαστικό έργο τους.

Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η πόλη που θέλω», θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να δοθούν λύσεις από το Δήμο, θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των μαθητών και των εκπαιδευτικών αλλά και τον γονέων».

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλους!!


Αραμπατζής Γαβριήλ







ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης Greek European Future: #΄Εφη Σιόβα Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας # Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη  SO EASY # Κέντρο  Ξένων  Γλωσσών  ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ # Τίνα Γεωργοπούλου Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών # Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ # ΚΕΝΤΡΟ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ # ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ # Εκπαιδευτήρια # Ξένες  Γλώσσες # Φροντιστήρια  Ξένων  Γλωσσών Το ORBIS-ANIMA της Λιλιάνα Ηλιοπούλου: Πρωτοπορεί στην Ξενόγλωσση εκπαίδευση - Αγγλικών & Γερμανικών ΤΟΜΗ: Η άλλη ποσέγγιση στη μάθηση ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΑΚΗ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης