Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Σύμφωνα με δηλώσεις  στο «Σφυγμό» του κ. Σταύρου Γεωργάκη Δ.Σ. που εξελέγη με την παράταξη «ΗλιούπολΟι Μαζί – ΕΝΑΚ» 

Βρεθήκαμε με τον κ. Σταύρο Γεωργάκη δημοτικό σύμβουλο Ηλιούπολης με τον συνδυασμό «ΗλιούπολΟι Μαζί – ΕΝΑΚ»  στο «GALAXY FM» και συνομιλήσαμε για θέματα που αφορούν την διοίκηση της Ηλιούπολης,  αλλά και για τα προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.


Η συζήτηση έγινε, καθώς από την 1η Σεπτέμβρη ο συνδυασμός  που εκλέχθηκε Δημ. Σύμβουλος  θα αναλάβει τα ηνία της πόλης, με Δήμαρχο τον κ.  Γιώργο Χατζηδάκη.
Για την διοίκηση του Δήμου όπως χαρακτηριστικά  ανέφερε:  «Υπάρχει ένα κλίμα συναίνεσης   με βάση αυτά που βλέπω ενώ πιστεύω πως θα καταλήξουμε σε συμφωνίες για το καλό της πόλης»,  ενώ κύρια θέματα του δήμου για  την επόμενη μέρα αποτελούν
-         Η καθαριότητα: συγκεκριμένα είπε ότι από την επίσκεψη του κ. Χατζηδάκη  αυριανού Δήμαρχου Ηλιούπολης στο Γκαράζ  «Η κατάσταση είναι απογοητευτική»
-         Η εκπαίδευση: Έχουμε πολύ μεγάλο θέμα με την έλλειψη αιθουσών  - «Θα έρθει Σεπτέμβριος και δεν   θα έχουμε αίθουσες να  βάλλουμε τα παιδιά».
Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού,  όπως μας ενημέρωσε ο κ. Γεωργάκης,  θα γίνουν σεμινάρια για την Αυτοδιοίκηση,  τα οποία μάλιστα θέλει να   παρακολουθήσει για να βελτιώσει τις γνώσεις του,  σε θέματα που αφορούν την διοίκηση του δήμου.
Στην ερώτηση μας για το πώς κρίνει το αποτέλεσμα μας είπε:
-         Ο κόσμος ήθελε κάτι νέο κάτι διαφορετικό. Η παράταξη μας   διέθετε νέα πρόσωπα και ένα καλύτερο πρόγραμμα. Επίσης τόνισε πως ο κόσμος άκουγε από τον απερχόμενο δήμαρχο σήραγγες, πεζογέφυρες, ενώ δεν αντιμετωπιζόταν η καθημερινότητα του (όπως καθαριότητα, φωτισμός).  
Για τον απόηχο της θριαμβευτικής νίκης του συνδυασμού «ΗλιούπολΟι Μαζί – ΕΝΑΚ» τόνισε:
Ο αυριανός Δήμαρχος Ηλιούπολης κατάφερε και συσπείρωσε  δυνάμεις όπως το «ΕΝΑΚ» του κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου. Επίσης η συμμετοχή του πρώην Δημάρχου κ. Θεόδωρου Γεωργάκη,  ο οποίος Διατέλεσε επί 4 τετραετίες Δήμαρχος Ηλιούπολης και  θεωρώ επίσης πολύ βασική την συμμετοχή και του πρώην Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αναγνώστου,  που στάθηκε στο πλευρό μας.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με την μη σωστή λειτουργία  του Δήμου, από τον απερχόμενο Δήμαρχο, έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Επίσης ο κ. Γεωργάκης  ανέφερε χαρακτηριστικά για τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει προεκλογικά:
«Υπήρξε προεκλογική θέση μας η δημιουργία σήραγγας στην Ηλιούπολη,  που τώρα γίνεται επιτακτική ανάγκη λόγω του μεγάλου έργου που θα ξεκινήσει στο Ελληνικό και πρέπει να υλοποιηθεί, ως αντιστάθμισμα της επένδυσης αυτής,  για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.
Συγκεκριμένα είναι ένα πολύ μεγάλο έργο που ο δήμος δεν μπορεί να το υλοποιήσει – πιέζοντας όμως την περιφέρεια,   αλλά και το υπουργείο υποδομών -  σίγουρα θα το πετύχουμε,  αρκεί να έχουμε πείσμα και πάθος να το κυνηγήσουμε έχοντας και την στήριξη  του κόσμου,  που αν χρειαστεί θα τον κατεβάσουμε στον δρόμο Θα ήθελα εδώ να πω δύο λόγια για την επόμενη μέρα σε αυτοδιοικητικό επίπεδο με βάσει το Νόμο περί απλής αναλογικής. Οι παρατάξεις που εκλέχτηκαν  από τους Ηλιουπολίτες είναι υπεύθυνοι άνθρωποι και θα σταθούν στο πλευρό μας για το καλό της πόλης».       

  
  Εδώ η εφημερίδα «Σφυγμός» θέλει να επισημάνει πως η συμμετοχή του κ. Σταύρου Γεωργάκη είναι πολύ σημαντική για το αύριο της πόλης, καθώς με βάση παλαιότερες δηλώσεις του μας είχε πει:
«Συντάσσομαι σαν απλός στρατιώτης με την παράταξη» » ότι η επιτυχία της υλοποιήσεως του προγράμματος της παράταξης  είναι εξασφαλισμένη λόγω της εμπειρίας μου.
«Ασχολήθηκα  με τον Δήμο Ηλιούπολης σαν άμισθος σύμβουλος του αδελφού μου – πετυχημένου Δημάρχου Θεόδωρου Γεωργάκη, ο οποίος ήταν Δήμαρχος της πόλης για 16 συναπτά  έτη ». Και προσέθεσε «Ασχολούμαι με την επιχειρηματική κοινότητα και το Εμπορικό & Βιομηχανικό επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) επί σειρά ετών στους τομείς της Νεανικής & Γυναικείας επιχειρηματικότητας και της Διεθνής σχέσης».



Βοήθεια στους επαγγελματίες της πόλης.
-         Ίδρυση περισσοτέρων παιδικών σταθμών για να  μπορούν να εργάζονται οι γυναίκες της περιοχής μας.

-         Βοήθεια για δημιουργία θερμοκοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων, εξέλιξη που θα έχει  ως άμεσο αποτέλεσμα της άμεση ενίσχυση  των Νέων μας.
-         Στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

-         Ουσιαστική στήριξη της Τρίτης Ηλικίας με ένα ακόμη γηροκομείο στην πόλη και επέκταση του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι.  

Ποιος είναι ο κ. Γεωργάκης:

Σταύρος Γεωργάκης του Γεωργίου, Οικονομολόγος – Επικοινωνιολόγος
  Ακαδημαϊκή εκπαίδευση: Master of Business Administration, από το London Metropolitan University. Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Εκπαίδευση Ενηλίκων, από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.  BA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών, από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, Απόφοιτος Λυκείου Ηλιούπολης - Αττικής.        
Επαγγελματική εμπειρία:   Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ «ΑΚΤΙΝΑ» Α.Ε. (Ρ/Σ Galaxy 92 FM), από το 1989 έως σήμερα.   

Παράλληλες τρέχουσες  δραστηριότητες:     Μέλος του Δ.Σ. και της Διοικούσας Επιτροπής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), υπεύθυνος για το ΓΕΜΗ, τις επιχειρήσεις και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Γενικός Γραμματέας του Κέντρου Μελετών του ΕΒΕΑ, που ειδικεύεται σε έρευνες και μελέτες για εργασιακά θέματα.

Μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής.  - Μέλος της τριμελούς επιτροπής επιλύσεως φορολογικών διαφορών, στη ΔΟΥ Ηλιούπολης. - Μέλος της επιτροπής σημάτων του Υπουργείου Εμπορίου (ΑΔΕΣ).- Επισκέπτης καθηγητής οικονομικών, marketing & ΜΜΕ στο BCA (Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών).  - Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Γλώσσες:   Ελληνικά, Αγγλικά       
Θεωρούμε λοιπόν πως η αυριανή διοίκηση του δήμου έχει ένα πολύ βασικό χαρτί στην λειτουργία του δήμου  που πρέπει να το αξιοποιήσει. 
   
Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 74 Ιούνιος – Ιούλιος   2019





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης