Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Η δημοτική παράταξη της Νέας Δημοτικής Κίνησης και προσωπικά ο Γιάννης Αναγνώστου  θα ανακοινώσει και επίσημα την συμμετοχή του στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου 2019.

Την πληροφορία αυτή πήραμε απ’ το έγκριτο site της Ηλιούπολης neahlioupolis.blogspot.com του Στέλιου Μαρίνη, το οποίο παρακολουθεί τα τεκταινόμενα της παράταξης.
Κατά δήλωση του Γιάννη Αναγνώστου όπως μας πληροφορεί το έγκριτο site  κατέγραψε την θέληση του να βρεθεί στο προσκήνιο όπως καταγράφεται στην πιο κάτω δήλωση.
«Ο  πρώην δήμαρχος κ. Γιάννης Αναγνώστου θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους θεωρεί επιβεβλημένη την συμμετοχή της δημοτικής παράταξης που ίδρυσε ο ίδιος και πήρε κοντά στο 12% στις εκλογές του 2014 και στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019.»

Επίσης ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου Δηλώνει.

«Από την πλευρά της η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ δεν στηρίζει δημόσια καμιά από τις υποψηφιότητες που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Εμείς στα τέλη Μαρτίου όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι υποψηφιότητες θα ανακοινώσουμε την επίσημη στήριξή μας.»

Ενώ στην εκφορά του λόγου του υπήρξε σκληρός με τις επιλογές των υπολοίπων κεντροδεξιών που κατεβαίνουν ως διασπαστές της παράταξης

«Το κάνουμε γιατί όλοι πρέπει να παίρνουν θέση και να λογοδοτούν για τις επιλογές τους. Από εμάς θα ασκηθεί για ακόμη μια φορά σκληρή κριτική σε όσους οδηγούν την κεντροδεξιά σε ακόμα μία οδυνηρή ήττα.»


Πρέπει να αναμένουμε σκληρό πόκερ στις επερχόμενες εκλογές,......  Αρχάς Αρχομένης από την Ν.Δ ???            


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης