Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής Ερμίνα Κυπριανίδου, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, με θέμα το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή του Καρέα, ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα δημοπρατηθεί το αργότερο σε τρεις μήνες και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια.



Πρώτος έλαβε το λόγο ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης, ο οποίος χαρακτήρισε «ιστορική εμπειρία» το σημαντικό αυτό έργο, ενώ τόνισε  την άψογη συνεργασία με τον όμορο Δήμο του Βύρωνα και την Περιφέρεια Αττικής, στην πραγματοποίηση του κορυφαίου αυτού αντιπλημμυρικού έργου.

Ο κ. Βαλασόπουλος ευχαρίστησε προσωπικά την κα Δούρου, τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει και την ουσιαστική βοήθεια που παρείχε το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος», αλλά και να δώσει σημαντικές τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν το έργο.

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο οποίος αφού εξήρε τόσο τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βαλασόπουλο για την αγαστή συνεργασία των δύο δήμων όσο και την Περιφέρεια Αττικής (την κα Δούρου, την κα Κυπριανίδου) για την πολύτιμη αρωγή της σε έργα που έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και σε άλλα, που είτε έχουν ξεκινήσει είτε πρόκειται να ξεκινήσουν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, αναφέρθηκε στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο κατασκευής αγωγών ομβρίων ώστε να αντιμετωπισθούν τα πλημμυρικά φαινόμενα που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες περιοχές των δύο δήμων. Ο κ. Κατωπόδης αναφέρθηκε στην ανάγκη υλοποίησης του έργου και ειδικά για τα αντιπλημμυρικά έργα, τόνισε πως «είναι ανάγκη να θωρακιστεί η πόλη μας από τα φυσικά φαινόμενα. Η αντιπλημμυρική προστασία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί καθώς κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να μπορέσουμε να διοχετεύσουμε τα όμβρια ύδατα που προέρχονται από τον Υμηττό σε άλλους χώρους ώστε να προστατευτούν οι κάτοικοι τόσο  της πόλης μας όσο και των όμορων δήμων. Πιστεύω πραγματικά πως το πρώτο καθήκον ενός αιρετού είναι τα ζητήματα της πολιτικής προστασίας, για αυτό θεωρώ πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

«Κορυφαία παρέμβαση της Περιφέρειας, επιστέγασμα εξαιρετικής συνέργειας, αλλά και μοντέλο για την υλοποίηση τέτοιων έργων»,  χαρακτήρισε η Αντιπεριφερειάρχης κα Κυπριανίδου την προσπάθεια που κατέβαλαν όλες οι πλευρές για την επίτευξη του στόχου. Ευχαριστώντας όλους τους εμπλεκόμενους τόνισε ιδιαίτερα τη συνέπεια, τη σύμπραξη, αλλά και την διαφάνεια που επέδειξαν όλοι, καθώς μόνο έτσι οι τοπικές κοινωνίες απολαμβάνουν την καθημερινότητα που τους αξίζει.


Στη συνέντευξη τύπου  παρευρέθηκαν επίσης: οι κ.κ. Χρήστος Κοκοτίνης επικεφαλής της κίνησης «ΗΛΙΟΥ-πολις ανθρώπινη πόλη», Παναγιώτης Πατσαβός Περιφερειακός σύμβουλος του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, Μιλτιάδης Κύρκος υπεύθυνος της τεχνικής υπηρεσίας, Θεοδώρα Αραμπατζή προϊσταμένη του τμήματος υδραυλικών και Κίμων Παπαγεωργίου τεχνικός σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης. 

Από τον Δήμο Βύρωνα παρευρέθηκαν -εκτός του Δημάρχου- η Γενική Γραμματέας Σταυρούλα Κοττάκη και ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Μιχάλης Καραγιάννης.



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης