Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Άλλαξε η σύνθεση των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν τη Δημαρχία στο Δήμο Ηλιούπολης με τις «ευλογίες» του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.


Τρία είναι τα ονόματα που τέθηκαν επί τάπητος και μάλιστα με την παρουσία των άμεσα ενδιαφερομένων στη συνάντηση που έγινε προ ημερών με την επιτροπή που δίδει τη στήριξη. Έτσι παρουσιάστηκαν μπροστά στους Νικήτα Κακλαμάνη, Τάσο Γαϊτάνη και Θανάση Νέζη οι Ηλιουπολίτες υποψήφιοι Κώστας Πουπάκης, Τάσος Ευσταθίου και... Γαβριήλ Αραμπατζής. Σε συνέχεια του ρεπορτάζ που ο «Π» είχε κάνει σε προγενέστερο φύλλο του φαίνεται πως επιβεβαιώνεται το όνομα του Γαβριήλ Αραμπατζή για συνδετικό κρίκο που θα ενώσει τα κομμάτια της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Ηλιούπολης και θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα ενωτικό σκηνικό όσον αφορά τη Ν.Δ.

Η συζήτηση με την επιτροπή δεν ανέδειξε έναν και μόνο υποψήφιο για την ώρα. Απλώς από τους τρεις φαίνεται πως συνεχίζουν οι δύο. 

Ο Κώστας Πουπάκης δεν εκδηλώνει θερμό ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας από τη στιγμή που η Ν.Δ. στο Δήμο είναι πολλά κομμάτια.

 Ο Τάσος Ευσταθίου ισχυρήστηκε ότι έχει ενεργό παρουσία στην τοπική κοινωνία, ότι έχει κάνει τον αγώνα του και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας και ότι είναι η ώρα του να πάει μπροστά και να ηγηθεί ενός νικηφόρου συνδυασμού. Και ο Γαβριήλ Αραμπατζής τόνισε ότι επιδιώκει την ενότητα, δε θέλει να υπάρξει διάσπαση γιατί αυτό δεν θα ευνοήσει πρώτο απ΄όλους το πολιτικό σκηνικό που θα διαμορφωθεί και ενόψει Κλεισθένη και πρότεινε να αναδειχτεί ένας υποψήφιος που θα βγει από μια διαδικασία. 

Η διαδικασία που θα ορίσει η Επιτροπή θα μπορούσε να είναι είτε μια δημοσκόπηση με το πιο δημοφιλές και αγαπητό όνομα στους δημότες ή μέσα από κάλπες που θα στηθούν για να αποφασίσουν τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης. Η Επιτροπή έκρινε θετικά τις σκέψεις αυτές δεν αποφάνθηκε όμως τίποτα συγκεκριμένο. Εκτιμήθηκε το σκεπτικό του καθενός υποψηφίου και η διάθεση που υπάρχει για πραγματική ενότητα ή για προσωπικές φιλοδοξίες.

Ερωτηματικό παραμένει τι στάση θα κρατήσει ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου ο οποίος για την ώρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Πληροφορίες του «Π» αναφέρουν ότι βρίσκεται σε συχνές συναντήσεις με τον Γαβριήλ Αραμπατζή και πιθανότατα μετά τις γιορτές να έχουμε και τα πρώτα δείγματα.

Εντωμεταξύ οι δύο υποψήφιοι συνεχίζουν τις προετοιμασίες, τις εκδηλώσεις και τις ανακοινώσεις. Έτσι το προηγούμενο διάστημα είδαμε τον Γαβριήλ Αραμπατζή να ανακοινώνει μερικούς από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η πόλη που θέλω». 

Και ο Τάσος Ευσταθίου ενόψει των εορτών διοργάνωσε μια γιορτινή εκδήλωση για τα μέλη και τους φίλους της παράταξής του.

Φαίνεται πως για την ώρα τίποτα δεν έχει κλείσει. Οι δύο υποψήφιοι κρατούν χαμηλούς τόνους, όμως η νέα χρονιά θα φέρει στο προσκήνιο πιο ξεκάθαρα θέσεις και υποστήριξη.


 Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 29 Δεκεμβρίου 2018 http://palmos-glyfada.gr/





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης