Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

 


Σήμερα παραδώσαμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους ευάλωτους συμπολίτες μας και τις πληγείσες οικογένειες από την κρίση της πανδημίας.


Παρότι η ελληνική κοινωνία έδωσε στην κυβέρνηση την ευκαιρία από το πρώτο κύμα του ιού να προετοιμαστεί για ό,τι ήταν αναμενόμενο ότι θα επακολουθήσει, εντούτοις έχει ήδη αποδειχθεί πολύ κατώτερη των περιστάσεων.

Το Ε.Σ.Υ δείχνει τα όρια του καθώς δεν πραγματοποιήθηκε καμία ουσιαστική αύξηση στις ΜΕΘ και στο ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό.

Κανένας έλεγχος στις πύλες εισόδου της χώρας την τουριστική περίοδο για να υποδεχτούμε στα ‘’covid free’’ νησιά μας τουρίστες.


Τα σχολεία έκλεισαν ξανά με την τηλεκπαίδευση να έχει τεράστια κενά, 8 μήνες αφότου έκλεισαν για πρώτη φορά.


Ο συνωστισμός στα ΜΜΜ είναι μια βάναυση καθημερινότητα για τους εργαζόμενους καθώς και εδώ η κυβέρνηση επιλέγει να μην αυξήσει τις γραμμές και τη συχνότητα των ΜΜΜ.

Για άλλη μια φορά το βάρος μετακυλίεται στα καταστήματα που θα βάλουν λουκέτο και στους χιλιάδες συμπολίτες μας που είτε θα χάσουν την εργασία τους είτε θα αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Αυτή τη φορά η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν την απόλυτη ευθύνη για την σημερινή κατάσταση.

Αντίθετα, στήνουν μαζί με τα επιχορηγούμενα από την κυβέρνηση ΜΜΕ, ένα fake αφήγημα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Για όλα φταίνε οι νέοι και οι ανεύθυνοι πολίτες, τη στιγμή που πανηγυρίζουν τηλεοπτικά την καταστροφική πολιτική τους.

Ξέρουμε καλά πως σε αυτές τις δύσκολες στιγμές το μόνο που έχουμε είναι η αλληλεγγύη.

Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους αδύναμους συνανθρώπους μας και καλούμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ή τη δυνατότητα να υποστηρίξουν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Ταυτόχρονα, υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε με τις δυνάμεις μας, στον έκτακτο μηχανισμό αλληλεγγύης του Δήμου και στην πρωτοβουλία για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Η αλληλεγγύη θα νικήσει!

Συνεργοί με την Ηλιούπολη


 



#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης