Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

 


Με ξεκάθαρη θέση γιόρτασε η   «ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» την επέτειο του Πολυτεχνείου. Βάζοντας πάνω απ’ όλα την ασφάλεια και την υγεία του πολίτη,  όπως εξηγεί στο κείμενο που ακολουθεί.

 

«Η " ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ " την επέτειο της 17 Νοεμβρίου 2020 την γιόρτασε ΒΟΥΒΑ .

Βουβά εννοούμε ότι δεν κατεβήκαμε κάτω στο εκπαιδευτικό ίδρυμα το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ  για να καταθέσουμε στεφάνι και ούτε πήραμε μέρος στην πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία .

Τα πολιτικά κόμματα , οι διάφορες συλλογικότητες και οι αντιξουαστές κάνανε ένα μεγάλο λάθος που πήγανε στην πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε ότι ο αόρατος εχθρός του 2020  ήτανε και αυτός εκεί για να μεταπηδήσει από ανθρώπινο οργανισμό σε  ανθρώπινο οργανισμό .

Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για το επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας που εφαρμόστηκε .

Στις 6 Δεκεμβρίου 2020 μαθητές και φοιτητές θα " τιμάνε "τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλο όπως" τιμάνε " κάθε χρόνο με πορείες  από τον θάνατο του.

Φέτος δεν θα " τιμήσουνε " την επέτειο μετά από τόσα χρόνια από την απώλεια του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλο λόγω του αόρατου εχθρού του 2020.

Θα περιμένουμε τις αποφάσεις της κεντρικής κυβέρνησης του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη τι μέτρα θα πάρει για να αποτρέψει τους μαθητές και τους φοιτητές για να διοργανώσουν πορεία προς την  μνήμη του.

Ακόμη σε κάποιες σκέψεις γιατί όλοι οι Έλληνες & όλες οι Ελληνίδες δεν " ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ " όλοι μαζί για να καταπολεμηθεί ο αόρατος εχθρός. Για να καταπολεμηθεί ο εχθρός θα πρέπει να πλένουμε καλά τα χέρια μας , να φοράμε σωστά την μάσκα μας & να κρατάμε τις κατάλληλες αποστάσεις .Για αυτό είμαστε σε 2η καραντίνα για να κρατήσουμε μεγαλύτερες αποστάσεις. Νομίζαμε ότι εμείς οι Έλληνες- Ελληνίδες είμαστε  ένας ενωμένος λαός στα δύσκολα όπως έγινε στο παρελθόν και  στην 1η καραντίνα του 2020 .Στην 2η καραντίνα δεν είδαμε κάτι τέτοιο.

 

Παραπάνω διαβάσατε τις δηλώσεις μας για την 17η Νοεμβρίου 2020 , την 6 Δεκεμβρίου 2020 και για τον κορωναϊό.

Καλούμε και άλλους πολίτες που κατοικούν, εργάζονται ή έχουν επιχείρηση στην Ηλιούπολη για να γίνουν μέλος στην ομάδα μας στο facebook .Μέχρι στιγμής είμαστε 71 μέλη από τις 14 Μαΐου 2020 που ιδρύθηκε και ελπίζουμε να αυξηθεί ο αριθμός των μελών της ομάδας κι'  άλλο .»

 

ΕΝΩΣΗΠΟΛΙΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


 



#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης