Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

 

Επ’  αυτοφώρω συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Ηλιούπολη, για κλοπή από διαμέρισμα.Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, την περασμένη Τετάρτη οι αστυνομικοί διενεργούσαν έλεγχο σε άτομο που κρίθηκε από τις κινήσεις του ύποπτος.


Την ίδια στιγμή  χτύπησε συναγερμός γειτονικού διαμερίσματος.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην είσοδο της πολυκατοικίας τον δεύτερο δράστη ο οποίος κρατπύσε διαρρηκτικό εργαλείο και μία μαξιλαροθήκη με τα κλοπιμαία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν (προέβαλε και αντίσταση) και τον δεύτερο δράστη ο οποίος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για ίδια αδικήματα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο τους είχαν κάνει δύο ακόμα κλοπές σε Ηλιούπολη και Γλυφάδα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

 Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 19-8-2020 στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) αλλοδαποί (ηλικίας 39 και 37 ετών) μέλη σπείρας για διακεκριμένες κλοπές. Επιπλέον, ο 37χρονος συνελήφθη και για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

 

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που περιπολούσαν την περιοχή, ενώ διενεργούσαν έλεγχο στον 39χρονο που κινούνταν ύποπτα στο σημείο, ήχησε συναγερμός διαμερίσματος πολυκατοικίας πλησίον του τόπου που πραγματοποιούνταν ο έλεγχος.

 

Άμεσα έσπευσαν στην είσοδο της πολυκατοικίας, αντικρίζοντας τον 37χρονο να εξέρχεται από αυτή, ο οποίος μόλις τους αντιλήφθηκε, απέρριψε ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μια μαξιλαροθήκη η οποία περιείχε διάφορα κοσμήματα.

 

Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες με τον 37χρονο να προβάλλει σθεναρή αντίσταση και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης. Ακόμη, διαπίστωσαν ότι είχε διαρρηχθεί η πόρτα διαμερίσματος.

 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (μεταξύ αυτών μια διαφανή κάρτα πρόσφορη για παραβίαση ανασφάλιστων θυρών) και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

 

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης ταυτοποιήθηκε η εγκληματική δράση των ανωτέρω σε δύο επιπλέον κλοπές στην Ηλιούπολη και στη Γλυφάδα.

 

Ο 37χρονος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για ομοειδή αδικήματα και έχει εκτίσει στερητική της ελευθερίας ποινή.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

πηγή astynomia.gr

πηγη



 



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Διαδικτυακό_Φροντιστήριο_Γκοντέβας


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης