Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Καταγγελία της  Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ  

 Είναι από τα γεγονότα που μόνο λύπη μπορούν να φέρουν στους αναγνώστες. Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση στην σελίδα της Εθελοντικής ομάδας στο facebook μαζί με σχετικές φωτογραφίες από το συμβάν:

 




«Με μεγάλη μας λύπη, ανεβαίνοντας στο παρατηρητήριο Η3, σήμερα το πρωί, αντικρίσαμε το τραγικά δυσάρεστο θέαμα που βλέπετε κι εσείς στις αποκαρδιωτικές φωτογραφίες παρακάτω. Για ακόμη μία φορά, δημόσια περιουσία και μάλιστα ένας χώρος που βρίσκεται μέσα στο βουνό για την πυρασφάλεια του Υμηττού μας, δέχτηκε βανδαλισμό.




Φθορές προκλήθηκαν τόσο εξωτερικά του κτιρίου, όσο και στο εσωτερικό, με πολλά αντικείμενα να έχουν αχρηστευτεί πλήρως, από την “οργή” κάποιων επιτήδειων ανεγκέφαλων, που αποφάσισαν ότι το βουνό είναι “τσιφλίκι” τους και μπορούν να καταστρέψουν ό,τι βρίσκεται σε αυτό. Το καπρίτσιο τους, αναγκάζει το βουνό να μένει αφύλακτο, σε αυτή την κρίσιμη αντιπυρική περίοδο, καθώς το παρατηρητήριο δεν μπορεί να επανδρωθεί, εως την επιδιόρθωση των βλαβών του. 



Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας και τον Υμηττό μας, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε, τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Basilis Kritikos και τον ΣΠΑΥ Υμηττός, για την άμεση ανταπόκρισή τους αλλά και τη συνδρομή τους με κάθε τρόπο στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος που ανέκυψε. Έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την εξεύρεση των δραστών.»




 

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης