Τετάρτη 13 Μαΐου 2020


Πλήρως καυστικός, αλλά και με πολλά ερωτηματικά προς την Διοίκηση του Δήμου  ο κ. Τάσος Ευσταθίου επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά». Βέβαια οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν και  αναρτήθηκαν στο προσωπικό του προφίλ στο facebook μιλούν από μόνες τους. 


Ποιο κάτω ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τάσου Ευσταθίου από το  προσωπικό του προφίλ  στο facebook:    

 


«Με το τέλος της καραντίνας, και έπειτα από καταγγελίες αρκετών πολιτών, σύσσωμη η ομάδα των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής μας, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, περιόδευσε την Κυριακή 10/5 σχεδόν στο σύνολο της πόλης, τηρώντας βέβαια τα απαραίτητα μέτρα προστασίας δηλ. μάσκα, αποστάσεις κ.λ.π.

Μπορεί να ήταν απόφασή μας να μείνουμε μακριά από πολιτικές αντιπαραθέσεις όλο αυτό το διάστημα, σεβόμενοι την ενότητα που επέβαλε η κρίση της δημόσιας υγείας, οι εικόνες όμως της εγκατάλειψης και παραμέλησης που διαπιστώσαμε εξ’αιτίας της αδράνειας(;), του εφησυχασμού(;), της έλλειψης ενδιαφέροντος(;) ή & της κούρασης(;) που δείχνει η σημερινή δημοτική αρχή της πόλης, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Η ενασχόληση & η αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης δεν είναι στιγμιαία. Είναι ένας διαρκής αγώνας, μία διαρκής επιδίωξη, με όραμα & δράση!

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής αφήστε τα λόγια & τις δικαιολογίες και κοιτάξτε να συμμαζέψετε το ταχύτερο δυνατόν την πόλη μας & όχι βέβαια απλώς να την φέρετε στην πρότερη κατάσταση αλλά να την κάνετε ακόμα καλύτερη.

Αυτό προσδοκούν οι συμπολίτες μας & αυτή είναι άλλωστε & η υποχρέωσή σας!

 

Σημ. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής μας Παν.Καρανδρέας, Παν.Κόκλας, Ανδ.Τσουκαλάς, Μιχ.Κουρής & Δημ.Ταμβάκος, τα στελέχη μας, όπως φυσικά και εγώ, είμαστε στην διάθεσή σας για τα προβλήματά σας.»

PHOTO GALLERY

Περιοδεία στην πόλη του επικεφαλής Τάσο Ευσταθίου και του Δ.Σ της παράταξης «ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ ΠΆΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ» (Pics)










ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης