Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Αυτό το Καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει παράσταση και στην Ηλιούπολη

Είναι από τους καλλιτέχνες που κινείται αθόρυβα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση και οργανώνει πολύ προσεκτικά κάθε του βήμα.


Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματα της τηλεοπτικής «Μουρμούρας» και προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή περιοδεία του έργου «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» της Κάρολ Κριπ. Είναι τα έργο στο οποίο πρωταγωνιστούσε τον περασμένο χειμώνα με τους Κρατερό Κατσούλη, Ναταλία Δραγούμη και Ευαγγελία Μουμούρη, πριν κλείσει απότομα το Ζίνα λόγω της πανδημίας.

Μαζί με τους σταθερούς συνεργάτες του στις Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη συνεχίζουν να επενδύουν στο θέατρο και δεν οραματίζονται απλά την επόμενη ημέρα, αλλά μπαίνουν σε δράση. Έχοντας στα χέρια τους αυτό το έξυπνο έργο «ύμνο» στην τοξική φιλία, ξεκινούν από τις 15 Ιουλίου την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης από την Πετρούπολη και το θέατρο Πέτρας. Θα ακολουθήσει παράσταση στην Πάτρα και θα συνεχίσουν σε Κατράκειο, Ηλιούπολη, Παπάγου και αλλού ακολουθώντας τις οδηγίες των υπουργείων για την ασφαλή παρακολούθηση της παράστασης.

Στην καλοκαιρινή παράσταση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη θα παραμείνουν η Ναταλία Δραγούμη και η Ευαγγελία Μουμούρη. Στην ομάδα προστίθεται ο Μέμος Μπεγνής σε αντικατάσταση του Κρατερού Κατσούλη. Να σας θυμίσουμε την υπόθεση: δύο ζευγάρια μπλέκουν τις «γραμμές» φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο ...φίλοι όπως πίστευαν.

Για το χειμώνα, αν όλα πάνε καλά με το θέμα της πανδημίας και τις απαγορεύσεις, οι επιχειρήσεις Τάγαρη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα συνεργαστούν με τον Πέτρο Ζούλια για το ανέβασμα της «Παγίδας» του Ρομπέρ Τομά στο Ζίνα. Το αστυνομικό, γεμάτο ανατροπές έργο, το είχε ανεβάσει το 2012 ο Γιώργος Φρατζεσκάκης στο Eliart και οι Ρέππας-Παπαθανασίου το 2014, διασκευασμένο με τον τίτλο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» στο Κάτια Δανδουλάκη. Είναι ένα έργο που «ενθαρρύνει τις καλές ερμηνείες» μας είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και μαζί του θα πρωταγωνιστήσουν ο Λεωνίδας Κακούρης, η Έφη Μουρίκη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Μαρία Αντουλινάκη και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

 πηγη









ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης