Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Το Εργαστήρι Φωτογραφίας του «Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης-Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί,  από την Παρασκευή 7  Ιουνίου έως την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στην Έκθεση των τμημάτων αρχαρίων και προχωρημένων, η οποία φιλοξενείται στο πλαίσιο της 16ης Έκθεσης Βιβλίου.



Διδασκαλία, επιλογή φωτογραφιών και επιμέλεια Έκθεσης, Γελέ Έφη. 

Τα  εγκαίνια της  Έκθεσης   θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ., με τη Συναυλία «Ρίξε σπορά και τη σοδειά καιρός θα σου τη φέρει». Η μουσική παρέα «ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ» θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια σημαντικών ποιητών, όπως του Άγγελου Σικελιανού, του Μιχάλη Γκανά, του Νίκου Μοσχοβάκου, κ.α σε συνθέσεις Σπύρου Αρσένη.

Παρουσίαση του Εργαστηρίου Φωτογραφίας από την υπεύθυνη των τμημάτων αρχαρίων και προχωρημένων, κα Έφη Γελέ:
«Στο πλαίσιο του εργαστηρίου φωτογραφίας, στο τμήμα των αρχαρίων οι μαθητές διδάχτηκαν όλες τις βασικές γνώσεις για τον χειρισμό της φωτογραφικής μηχανής καθώς και τρόπους σύνθεσης και αισθητικής της φωτογραφικής εικόνας. 

Με το τμήμα αυτό μελετήσαμε περισσότερο στην έννοια του σχήματος, της μορφής και της ματιέρας των υλικών καθώς και το πώς χειριζόμαστε το φως. 

Η μελέτη μας βασίστηκε πάνω στο αποτέλεσμα του φωτογραφικού αποτυπώματος της ορατής πραγματικότητας και το πόσο αυτή απέχει από την αποτύπωση της με τα φωτογραφικά μας μέσα. 

Στο τμήμα των προχωρημένων δουλέψαμε περισσότερο την έννοια της φωτογραφικής σεκάνς και του οπτικού διαλόγου ανάμεσα στις φωτογραφικές εικόνες. Το πώς μπορούμε να στήσουμε ένα σώμα φωτογραφιών που να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και να προσφέρουν ένα πιο ολοκληρωμένο μήνυμα. 

Και με τα δυο τμήματα μελετήσαμε το φως και τις ποιότητες του, το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη σύνθεση μας καθώς και το πώς παρατηρούμε το παιχνίδι ανάμεσα σ’ αυτό και τη σκιά του. 

Όσον αφορά τη θεματολογία των φωτογραφιών κατεύθυνα τους μαθητές να λειτουργήσουν σε ένα πνεύμα περισσότερο παιχνιδιάρικο και απελευθερωτικό, με στόχο να προσεγγίσουν την ουσία της καλλιτεχνικής δημιουργίας» 

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως τις 23:00. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 9940699


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης