Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή η ομιλία του υπ. Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου.


Ξεκινώντας την ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η  Ηλιούπολη» είπε χαρακτηριστικά ευχαριστώντας τους παρισταμένους   «Σας  ευχαριστώ που είσθε και απόψε μαζί μου, σας ευχαριστώ που στηρίζεται την προσπάθεια μου και των συνεργατών μου προσπάθεια -  ΕΝΤΙΜΗ, ΚΑΘΑΡΗ, ΗΘΙΚΗ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ».

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα ο κ. Βασίλης Βαλασόπουλος είπε «Πετύχαμε μία μεγάλη καθαρή νίκη την Κυριακή  26 Μαΐου Νίκη όχι μόνο του συνδυασμού μας αλλά Νίκη για όλη την Ηλιούπολη».

Ενώ παράλληλα τόνισε:

«θα προσθέσουμε νέες καινοτόμες υπηρεσίες  στην διοίκηση μας, για να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά σας, να σας ακούσουμε καλύτερα»
Αναφερόμενος στην διάσπαση του συνδυασμού του είπε  χαρακτηριστικά:
«Πήγαμε στις εκλογές αυτές με μια  μεγάλη διάσπαση προμελετημένη στημένη από καιρό σε γραφεία και σπίτια μακριά από κοσμικούς χώρους και κρυφά όπως κάνουν όλοι οι συνωμότες όμως σας κοιτάξαμε στα μάτια και σας είπαμε την αλήθεια καταλάβατε και μας δώσατε την δύναμη από  την πρώτη Κυριακή – εξελέγησαν οι σύμβουλοι μας και τώρα έχουμε ήδη  δύναμη στο Δημοτικό  Συμβούλιο έχουμε τους περισσότερους συμβούλους από κάθε άλλο συνδυασμό, 13 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, μόνο εμείς ως διοίκηση μπορούμε να προχωρήσουμε, το είπε με την επιλογή του ο λαός της Ηλιούπολης».

Σε μια φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα ο υπ. Δήμαρχος της Ηλιούπολης είπε:

«Εμείς έχουμε ένα σαφές πρόγραμμα με έργα που έχουν ξεκινήσει, αλλαγές και τομές που είναι σχεδιασμένες, γνωρίζουμε άριστα την Ηλιούπολη όχι μόνο στην χωροταξία της αλλά και προς τις ανάγκες της σε όλες τις υποδομές η εμπειρία αυτή δεν αποκτάτε εύκολα και σίγουρα δεν αποκτάτε από ανθρώπους που έχουν στόχο μόνο την εξουσία – η γνώση μας, η πορεία μας η αποτελεσματικότητα  της διοίκηση μας είναι εγγύηση πως όχι απλά θα τα καταφέρουμε και πάλη, αλλά έχουμε σχέδιο επιτυχίας σε όλους τους τομείς».

Ενώ δεν παρέλειψε να χτυπήσει την υποψηφιότητα του κ. Χατζηδάκη λέγοντας:
«Σκεφτείτε όμως ένα υποψήφιο που λέει πως εκπροσωπεί το νέο και έχει ως βασική ομάδα μόνο το παλιό με το οποίο και συνέχισε, ένα ετερόκλητο σύνολο χωρίς κοινά σημεία με ανθρώπους οι οποίοι επί σειρά ετών αντάλλασαν βαριές κατηγορίες και ύβρεις  μεταξύ τους ο ένας προς τον άλλο,  προσωπικά ένα σύνολο το οποίο κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν κατέθεσε ούτε μια πρόταση»

» Ζητά από τους Ηλιουπολίτες να τον κάνετε Δήμαρχο τον άνθρωπο που ήταν στην δική μου διοίκηση αντιδήμαρχος και τώρα κατηγορεί όλες τις αποφάσεις – τις οποίες όλες μια προς μια είχε υπερψηφίσει και είχε στηρίξει»

Κατά την ομιλία του ο υπ. Δήμαρχος Ηλιούπολης ανέφερε για την περιφέρεια πως επενδύθηκαν στην Ηλιούπολη έργα αξίας 50 εκ. ευρώ όλα αυτά τα χρόνια και όλα αυτά με μελέτες. Οι δήμοι  πρέπει να είναι πανέτοιμη για τα έργα τους και η περιφέρεια με την τεχνική της υπηρεσία και το περιφερειακό συμβούλιο να τα χρηματοδοτεί και να τα εγκρίνει. Με αυτό τον τρόπο απάντησε στους συκοφάντες  που τον κατηγορούν πως δεν επενδύθηκαν έργα από την περιφέρεια στην Ηλιούπολη.   

Μνεία επίσης έκανε για   τα οικονομικά και την καθημερινότητα  του Δημότη:

«Αγωνίστηκα προσωπικά μέσα σε αντιξοότητες και ένα πολύ κακό εθνικό κλίμα - ο δήμος μας ξεπέρασε όλες τις οικονομικές του δυσκολίες και τώρα έχουμε διαθέσιμα πλεονάσματα μετά από χρηστεί διαχείριση την οποία κάναμε»
» Αγωνίστηκα για την καθημερινότητα απλά μικρά καθημερινά προβλήματα του λαού μας – τα πεζοδρόμια, το πράσινο, την καθαριότητα, αναπτύξαμε ένα νέο πρωτοπόρο σύστημα εξυπηρέτησης του πολίτη  έχουμε ένα νέο σχέδιο για την καθημερινότητα, κανένα αίτημα δεν θα μένει αναπάντητο, θα απαντάμε άμεσα σε κάθε αίτημα  της πόλης και θα παραδίδουμε άμεσα όλο τον άξονα της επίλυσης του προβλήματος που καταθέσατε και όλα αυτά θα επιτευχθούν χάρη στην κάρτα αιτήματος  του πολίτη η οποία θα βελτιώσει τη καθημερινότητα σας»

Θα κάνουμε νέες παροχές δεν μας αρέσει να παράγουμε συνεχώς το ίδιο μοτίβο αλλάζουμε τον τρόπο σκέψεις – Συνεχίζουμε την φροντίδα μας :


-         Στην Τρίτη Ηλικία
-         Στους ανέργους αλλά και τους επαγγελματίες  της πόλης μας που επενδύουν εδώ.
-         Στα παιδιά μας της προσχολικής ηλικίας και της σχολικής στους νέους στους γονείς όλων των κατηγοριών.
-          Στις μονογονεϊκές οικογένειες
-         Δωρεάν φιλοξενία από την επόμενη χρονιά στους βρεφικούς και  βρεφονηπιακούς σταθμούς της Ηλιούπολης για όλα τα παιδιά

Ο κ.  βαλασόπουλος κλείνοντας  ανέφερε πως για την παράταξη του  επίκεντρο είναι ο άνθρωπος γι αυτό και σας προσφέρουμε συνεχώς καινοτομίες.

Στο πιο κάτω Βίντεο ολόκληρη η ομιλία του Υπ. Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλου






ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης