Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Τρία οικόπεδα – «φιλέτα» φαίνεται πως έχουν περάσει στο Υπερταμείο, και συγκεκριμένα στην θυγατρική του, την ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου).



Πρόκειται για τον μεγάλο χώρο απέναντι από την πλατεία του ΙΚΑ, όπου διεξάγονται κατά καιρούς μεγάλες εκδηλώσεις των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων, το οικόπεδο που σήμερα φιλοξενείται το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής καθώς και όλη η έκταση που καλύπτει το «Χαλικάκι». Τα οικόπεδα αυτά, σήμερα, βρίσκονται στην κατοχή της ΕΤΑΔ και άρα μπορούν να αποκρατικοποιηθούν ή να παραχωρηθούν σε ιδιώτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες παραχώρησης αυτών των χώρων στον Δήμο, έναντι ετήσιου αντιτίμου-μισθώματος, καθώς το καταστατικό της ΕΤΑΔ απαγορεύει την δωρεάν παραχώρηση εκτάσεων και ακινήτων.

 Οι πληροφορίες θέλουν το αντίτιμο αυτό να είναι συμβολικό, καθώς η ΕΤΑΔ δεν θέλει να προκαλέσει τριβές με τον Δήμο στην αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας. Ήδη η δημοτική αρχή δουλεύει πυρετωδώς για να εξασφαλίσει τις βέλτιστες δυνατές συνθήκες παραχώρησης των συγκεκριμένων εκτάσεων και της αξιοποίησης τους προς όφελος των δημοτών.

Τα συγκεκριμένα οικόπεδα πέρασαν στην ΕΤΑΔ με την τελεσίδικη δικαστική απόφαση για τις διεκδικήσεις δημοτικής γης από τους κληρονόμους του Νάστου, μια υπόθεση που ταλάνιζε όλες τις δημοτικές αρχές από τη δεκαετία του 1970.

 Η απόφαση ήταν πανηγυρικά υπέρ του Δήμου Ηλιούπολης, δίνοντας τέλος στις διεκδικήσεις των κληρονόμων. Ωστόσο, οι «διεκδικούμενες» εκτάσεις δεν πέρασαν στην κατοχή του Δήμου Ηλιούπολης, αλλά στην κυριότητα της ΕΤΑΔ.












ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης