Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Τα συγχαρητήρια ακόμη και της αντιπολίτευσης απέσπασε η Δημοτική αρχή με την παρουσίαση της έκθεσης του Ισολογισμού του Δήμου Ηλιούπολης  για το έτος 2017.


Το σύνολο της αντιπολίτευσης αναγνώρισε τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και την άριστη οικονομική κατάσταση του Δήμου μας.
Το πλεόνασμα της χρήσης ανέρχεται στο 1,4 εκ. ευρώ και αν προστεθούν και τα πλεονάσματα των τελευταίων ετών το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 4,6 εκ. ευρώ.
Η χρηστή και ορθολογική διοίκηση που ακολουθήθηκε αποτελεί παράδειγμα διαχείρισης καθώς η μείωση των ελλειμμάτων και η εξαγωγή πλεονασμάτων συνοδεύτηκε από την αύξηση της ποιότητας των υπηρεσιών και τον πολλαπλασιασμό των έργων καθώς όπως έδειξε και ο πίνακας των παγίων στον ισολογισμό οι επενδύσεις σε Εγκαταστάσεις και Έργα Κοινής χρήσης έχουν αυξηθεί κατά 650.000 ευρώ σε σχέση με το 2016.
 Το σύνολο των υποχρεώσεων του Δήμου Ηλιούπολης και ο δανεισμός έχουν μειωθεί σε σχέση με το 2016 κατά 500.000 ευρώ, γεγονός που καταδεικνύει την ικανότητα του Δήμου να εξοφλεί έγκαιρα τις υποχρεώσεις του, να τις μειώνει, και σε συνδυασμό με την μείωση του Δανεισμού να δείχνει  την ταμειακή του επάρκεια.
Σημαντικό επίτευγμα της Διοίκησης είναι ότι πλέον ο Δήμος Ηλιούπολης έχει απαλλαγεί από προβλήματα παρελθόντων ετών και είναι σε θέση πλέον να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα ζωής των πολιτών, με έργα και παρεμβάσεις που διασφαλίζουν είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα την ποιότητα ζωής της πόλης,  χωρίς να επιβαρύνονται τα  οικονομικά του Δήμου.

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ηλιούπολη: Επίδομα Στέγασης

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης μας ότι η εξυπηρέτηση/υποβολή αιτήσεων για το επίδομα στέγασης

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις