Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η πολύχρονη, σφοδρή αντιδικία του Δήμου Ηλιούπολης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Δημόσιο και τους όμορους Δήμους Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου, κατά των κληρονόμων Νάστου έφτασε στο τέλος της.


Μετά την συντριπτική ήττα που υπέστησαν οι κληρονόμοι Νάστου έληξε επιτέλους η σαραντάχρονη και πλέον αντιδικία και πλέον κατά τρόπο αμετάκλητο κρίθηκε ότι τα ακίνητα αυτά ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο.
Οι κληρονόμοι Νάστου, απόγονοι καταπατητών, με αλλεπάλληλες αγωγές διεκδικούσαν χωρίς δισταγμό εκατοντάδες στρεμμάτων εντός σχεδίου πόλης - τα περισσότερα στα διοικητικά όρια του Δήμου μας – ισχυριζόμενοι αναληθώς ότι τους ανήκουν αφού ανήκαν δήθεν στους προγόνους τους. Για να στηρίξουν τους απαράδεκτους και αναληθείς ισχυρισμούς τους, υποστήριζαν ότι, οι δικαιοπάροχοί τους είχαν στην ιδιοκτησία τους τσιφλίκι που έφτανε ακόμη και μέχρι την κορυφογραμμή του Υμηττού!
Τις αναληθείς αυτές αγωγές και τους ισχυρισμούς τους ο Δήμος μας αντιμετώπισε σταθερά και ανυποχώρητα από την εποχή του αείμνηστου Δημάρχου Δημήτρη Κιντή μέχρι σήμερα τόσο σε δικαστικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.
Η σημερινή δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο όπως και όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι συγκρούστηκε με τους καταπατητές έχοντας στο πλευρό της όπως πάντα τον λαό της πόλης μας.
Σήμερα είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι εκδόθηκε ήδη η υπ.’ αριθμ. 826/2018 απόφαση του Αρείου Πάγου (Γ’ Τμήμα) προς τον οποίον είχαν προσφύγει οι κληρονόμοι Νάστου προκειμένου να ανατρέψουν την σε βάρος τους απόφαση του Εφετείου Αθηνών.
Ο Άρειος Πάγος με την παραπάνω απόφασή του απέρριψε τόσο την αναίρεσή τους όσο και τους πρόσθετους λόγους που επικαλέστηκαν. Πιστεύουμε ότι η συνεισφορά του Δήμου μας υπήρξε στη μεγάλη αυτή νίκη καθοριστική.
Με το θάρρος που μας δίνει ο αγώνας που δώσαμε, χωρίς τον οποίον είναι βέβαιο ότι τα ακίνητα αυτά θα είχαν μετατραπεί σε πολυκατοικίες, ζητούμε από την Κυβέρνηση της Αριστεράς, να υλοποιήσει έστω και σταδιακά, αλλά σύντομα την υπόσχεσή της για οριστική παραχώρηση των ακινήτων αυτών στον Δήμο μας, προς όφελος των πολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας της πόλης μας.


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης