Τρίτη 3 Ιουνίου 2014


Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στο ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, στις 6.30 το απόγευμα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.



Το Συλλαλητήριο πραγματοποιείται για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας και να ενισχύσουμε τον αγώνα υπεράσπισης του δικαιώματος στην εργασία που δίνουν εκατοντάδες συνάδελφοί μας τους τελευταίους μήνες που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας-απόλυσης.

Με τη συμμετοχή μας εκφράζουμε την απόφασή μας για τη συνεχή δράση μας για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων που μοναδικό στόχο έχουν τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και το ξεπούλημά τους.

Μετά το Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο Υπουργείο Οικονομικών (Καρ. Σερβίας 10-Αθήνα), όπου οι «ηρωικές» καθαρίστριες συνεχίζουν τον αγώνα τους για την επαναπρόσληψή τους μετά και τη δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στην Πλατεία Συντάγματος.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                       Γιάννης Τσούνης



Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 πηγη πηγη πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης