Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Ευσταθίου:  «Η πόλη μας δεν μπορεί να διοικείται από αποστάτες & από ανεμομαζώματα.»

Κόκλας: «Όλοι μαζί μπορούμε πέρα από κόμματα και  χρώματα»


Η ανακοίνωση του κ. Τάσου Ευσταθίου:


«Η πόλη μας ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ποτέ στην ιστορία της δεν έχει επιχειρηθεί εξωθεσμικός διεμβολισμός των παρατάξεων της αντιπολίτευσης από δημοτική αρχή. Μεταξύ των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου επικρατούσε πάντοτε αμοιβαίος σεβασμός.

 

Δυστυχώς χθες είδαμε για άλλη μια φορά το αληθινό πρόσωπο του Δημάρχου, ο οποίος με υπόγειες διεργασίες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι επιχείρησε να διασπάσει την παράταξη μας.

 

Πλέον όλη η πόλη γνωρίζει το αληθινό πρόσωπο της δημοτικής αρχής. Μιας δημοτικής αρχής που προσπαθεί να ενισχύσει το μηδαμινό της έρεισμα στην πόλη με αποστασίες. Μίας δημοτικής αρχής που στον ένα χρόνο δράσης δεν έχει να επιδείξει καμία ουσιαστική παρέμβαση στην καθημερινότητα των πολιτών και που έχει διχάσει την πόλη με τις προτάσεις και τα πεπραγμένα της.

 

Όσο για τον κ. Κόκλα, η κίνηση αποστασίας του μαρτυρά εξουσιομανία και πανικό καθώς είχε συμφωνηθεί απ’όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης εξαρχής πως η θητεία του ως γραμματέας θα ήταν μονοετής & θα έληγε τέλος Αυγούστου.

Καθόλου τυχαία λοιπόν η χρονική συγκυρία της αποχώρησης του.

Ζητείται δε να παραδώσει την έδρα του δημοτικού συμβούλου αφού αυτή ανήκει στην παράταξη με την οποία εξελέγη.

 

Κύριε Δήμαρχε, η πόλη μας δεν μπορεί να διοικείται από αποστάτες & από ανεμομαζώματα.

Η εκάστοτε δημοτική αρχή πρέπει να εμφορείται από ιδανικά, από όρεξη για δουλειά, από δημοκρατική & καθαρή συνεννόηση, πάνω από το τραπέζι, με τις άλλες παρατάξεις και κυρίως να έχει όραμα για την πόλη μας.

Δυστυχώς τίποτα απ’όλα αυτά δεν διαθέτετε.

Αποτύχατε!

 

Η παράταξή "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δηλώνει παρούσα και θα συνεχίσει την δυναμική αντιπολίτευση & τον ενδελεχή έλεγχο της δημοτικής αρχής χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος.» 

 



Η Ανακοίνωση του κ. Παναγιώτη Κόκλα 

 

 

«Γνωρίζετε καλά ότι πρεσβεύω με θέρμη ότι η τοπική αυτοδιοίκηση ως η θεσμοθετημένη έκφρασης της συμμετοχής και δράσης των πολιτών είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης και προόδου ενός τόπου.

 

Αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ Πολιτείας και Πολιτών που όλοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι οφείλουν να ενστερνίζονται.

 

Δυστυχώς, το σύστημα της απλής αναλογικής όπως φαίνεται οδηγεί τους δήμους κάποιες φορές σε αστάθεια.

 

Μια αστάθεια όπου σίγουρα δεν βοηθά στο να παράγεται συλλογικά έργο με τελικό αποδέκτη τον δημότη.

 

Από την πρώτη στιγμή ήμουν της λογικής ότι όλοι μαζί μπορούμε ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

 

Όλοι μπορούμε και πρέπει να συνεισφέρουμε στο Δήμο και τελικώς να κριθούμε μέσα από έργα και δράσεις κ όχι από απλά λόγια.

 

Εξάλλου ο κόσμος μας ψήφισε, μας εμπιστεύτηκε για να “εργαστούμε”.

 

Άποψη (ιδεολογία) όπου την είχα εκφράσει ευθαρσώς και με καθαρό λόγο εξ’ αρχής όχι μόνο στον Επικεφαλής της παράταξης ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' αλλά και στους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους πριν και μετά από τις δημοτικές εκλογές.

 

Μια άποψη (ιδεολογία) που έγινε αφορμή να δεχθώ πολλές φορές άμεσες ή και κεκαλυμμένες “επιθέσεις”… που έγιναν με αθέμιτο τρόπο κάποιες στιγμές.

 

Μια άποψη (ιδεολογία) που συνεχίζω να την υπηρετώ με σθένος μέχρι σήμερα , που όμως οδήγησε τους Δημότες να με εμπιστεύονται καθημερινά, εκθέτοντας μου τα διάφορα προβλήματα τους και ΜΑΖΙ να προσπαθούμε για εύρεση λύσεων όπου είναι δυνατόν ώστε να βάλουμε το λιθαράκι μας που μπορεί να πνέει την ''αλλαγή'' στην εικόνα του Δήμου μας.

 

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ!

 

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Αξιότιμου Δημάρχου κυρίου Γιώργου Χατζιδάκη να συνδράμω ακόμα πιο ουσιαστικά και εντατικά στο έργο που αφορά μια προοπτική που μοιράζονται όλοι οι συνδημότες μου για ένα καλύτερο Δήμο, δέχτηκα χωρίς δεύτερες σκέψεις και ενδοιασμούς και με απόλυτη ευθύνη.

 

ΤΙΜΗ ΜΟΥ και τον ευχαριστώ για όποια θέση με εμπιστευτεί ώστε να συνεργαστούμε πλέον ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος για το όραμα ενός δήμου που μπορεί να γίνει πρότυπο με την κοινή προσπάθεια όλων μας.

 

Ευελπιστώ ότι θα προτάσσεται σε κάθε περίπτωση η Θεσμική Λειτουργία του Δήμου και των υπηρεσιών της.

 

Τέλος δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω: Δράσεις με γνώμονα πάντα ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ!

 

Μετά τιμής

 

ΚΟΚΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ»


 



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Διαδικτυακό_Φροντιστήριο_Γκοντέβας Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης