Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Δώδεκα είναι τελικά τα άτομα, τα οποία έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου από τις αλβανικές αστυνομικές αρχές, όπως δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες .



Τα άτομα αυτά, ανέφερε, έχουν προσαχθεί για εξακρίβωση στοιχείωνκαι διευκρίνισε πως σύμφωνα με τον αλβανικό νόμο η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 ώρες.
Τοπικά site αναφέρουν ότι αρχικά προσήχθησαν 5 άτομα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Μπάμπης Καραθάνος, ο πρώην έπαρχος Άνω Δρόπολης Χρήστος Ντούτσης, ο επιχειρηματίας και πρώην μέλος ΔΣ ΕΒΕΑ Θωμάς Στέφος, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης Ανδρέας Κούρτης και ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Να σημειωθεί πως πριν από τις προσαγωγές, τα Αλβανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για προσβλητικά συνθήματα στην κηδεία του Κατσίφα, όπως «φωτιά στα αλβανικά σκυλιά», «θα κάψουμε τους Αλβανούς» κ.α.
Μάλιστα ανέφεραν πως ο κ. Καραθάνος συμμετείχε και αυτός σε όλο αυτό το σκηνικό.
Ο ίδιος πάντως αναφέρει πως δεν του έχει αναφερθεί ακόμα το γιατί βρίσκεται υπό περιορισμό.
Σύμφωνα πάντως με όσα μεταδίδονται ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα προσήχθη μετά από παρεξήγηση, γι αυτό και αφέθηκε ελεύθερος 
www.newsit.gr

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  
Κούρτης Ανδρέας Οικονομολόγος/ Ελεύθερος Επαγγελματίας. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη».

Γεννήθηκα στον Άγιο Αντρέα της Βορείου Ηπείρου το 1963. Τα τελευταία 25 χρόνια εργάζομαι και ζω στην Ηλιούπολη με την οικογένειά μου, την σύζυγό μου Βιολέτα  και τα δύο μας  παιδιά  Σπύρο και Αλέξανδρο.
      
 Έχω σπουδάσει οικονομολόγος και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά  ως ιδιοκτήτης εταιρίας με αντικείμενο την τροφοδοσία και εστίαση. Η Ηπειρώτικη μου καταγωγή  και βιώματα  με έχουν μπολιάσει με αγάπη για την Ιδιαίτερη μου Πατρίδα την Ήπειρο και την πολιτισμική μας κληρονομιά και ταυτότητα. Γι’ αυτό και ασχολούμαι ενεργά με τους εθνοτοπικούς  μας συλλόγους και ομοσπονδίες. Μέσα από την αυτή την ενασχόληση  έχουμε προωθήσει  πρωτοβουλίες για  την αδελφοποίηση με κοινότητες Ομογενών και Αποδήμων για την στήριξή τους και βοήθεια σε θέματα πολιτισμού και παιδείας.












ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ # ΑΓΓΕΛΙΚΗ # ΖΕΡΝΟΥ # ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ # ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης