Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

  Η καταψήφιση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος από την μεριά μας ως Λαϊκή Συσπείρωση είναι συνέχεια μιας σταθερής και στην βάση αρχών εναντίωσης, που ασκούμε 8 χρόνια τώρα, στην πολιτική της δημοτικής αρχής του κ. Βαλασσόπουλου.


Πολιτική που κινείται σταθερά και με πλήρη συνείδηση στον άξονα των δήθεν μονόδρομων της αντιλαϊκής πολίτικης, στηρίζει τις αντιδραστικές ανατροπές στους δήμους που επιβάρυναν τα νοικοκυριά, ανέτρεψαν εργασιακές σχέσεις, κατακτήσεις, δικαιώματα, ιδιωτικοποίησαν, ενίσχυσαν την ανταποδοτικότητα κλπ.

  Άρα η αρνητική θέση μας και η πολεμική μας ακόμη στην δημοτική αρχή όταν χρειάστηκε ούτε συγκυριακή είναι, ούτε έκπληξη.

   Είναι η συνέπεια λόγων και έργων που αφετηρία έχει τις λαϊκές ανάγκες και αγωνίες, την ανάδειξη τους και στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως σταθερά κάνουμε και στο εργατικό λαϊκό κίνημα.
  
 Το ότι και άλλες παρατάξεις και ξεχωριστοί δημοτικοί σύμβουλοι καταψήφισαν, δεν μας ταυτίζει ούτε στις θέσεις ούτε φυσικά στην συνέπεια της κριτικής.
   
Το βάθος και η έκταση της κριτικής τους είναι κατά την γνώμη μας επιδερμική και  αποτυπώνεται και στην συγκεκριμένη συζήτηση αλλά κύρια αποτυπώνεται με την διαχρονική στάση τους απέναντι στην πολιτική της δημοτικής αρχής, την πολιτική των κυβερνήσεων που καθορίζει την ασκούμενη πολιτική των δήμων και που ασκείται διαδοχικά ίδια και σε συνέχεια από τις κυβερνήσεις είτε του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ χτες, είτε των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σήμερα.

   Ξεχωρίζει βεβαίως η άκρως τυχοδιωκτική τακτική των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την συγκεκριμένη συνεδρίαση!!! Ενώ 2 χρόνια τώρα δεν έχουν ψελλίσει (οι του ΣΥΡΙΖΑ) ούτε κουβέντα, ενάντια σε κάθε σημαντική πλευρά της πολιτικής της δημοτικής αρχής αλλά αντίθετα την στηρίζουν με τέτοιο τρόπο και σε τέτοια έκταση, που όλοι πια έχουμε πειστεί ότι βρίσκονται στο ίδιο μετερίζι της αντιλαϊκής συνέπειας –ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ- τα κατάφεραν, το ομολογούμε, να μας …ξαφνιάσουν!!!!
  
 Ψήφισαν ΛΕΥΚΟ στο Τεχνικό Πρόγραμμα και ΚΑΤΑ στον προϋπολογισμό χωρίς κανείς από τους παραβρισκόμενους να μπορέσει να καταλάβει σε τι εναντιώνονται!!! Και καθώς όπως δηλώνει ο κ. Κοκοτίνης – επικεφαλής τους – σε μετέπειτα δηλώσεις του ότι «… η καταψήφιση του προϋπολογισμού είναι ευκαιρία για συναίνεση …», εύλογα μας βγαίνει το ερώτημα.

   Αφού την συναίνεση και την συνεννόηση με την δημοτική αρχή του κ. Βαλασσόπουλου την έχουν κατακτήσει  οι κύριοι και οι κυρίες  του ΣΥΡΙΖΑ  στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό είναι τόσο πρόδηλο και πασιφανές – και όχι μόνο δική μας πολιτική διαπίστωση – αλλά και πολλών άλλων, ακόμη και δικών τους – τι άλλο άραγε πραγματεύονται με την Δημοτική Αρχή… ώστε να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό την επαύριο??? Με την… ευθύνη και την συνέπεια που, πάντα ως γνωστόν, τους …χαρακτηρίζει!!!

   Δείτε το βίντεο με τις ερωτήσεις και την τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη 17η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22 Νοέμβρη 2018.




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης