Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013


Μετά το θόρυβο και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη γνωστή επιστολή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών με την οποία «προγράφονται» έως και 5.000 δημοτικοί υπάλληλοι αλλά και τα τέσσερα βήματα πίσω που έκανε χθες αργά το βράδυ το υπουργείο, ο Λ. Γρηγοράκος έσπευσε ασμένως να αποδεχθεί το αίτημα της ΚΕΔΕ για συνάντηση μαζί του.




Η συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Ασκούνη θα πραγματοποιηθεί  αύριο Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 9 στο υπουργείο Εσωτερικών και αν και δεν αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΚΕΔΕ, αναμένεται να είναι παρών και ο (εξαφανισμένος τις τελευταίες ημέρες) υπουργός Γιάννης Μιχελάκης. 

Οι διαβεβαιώσεις του υπουργείου


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών αναμένεται να επιχειρήσει να καθησυχάσει τους δημάρχους αλλά και τους εργαζόμενους επαναλαμβάνοντας στην ουσία τα όσα διαβεβαίωσε με τη χθεσινή του ανακοίνωση ο κ. Γρηγοράκος. Δηλαδή, ότι:


-Δρομολογείται άμεσα η επικαιροποίηση των στοιχείων με τα πρόσφατα δεδομένα  που έχουν προκύψει από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα.

- Θα υπάρξει περαιτέρω διαβούλευση για τη μελέτη με την σύσταση κοινής ομάδας εργασίας με την ΚΕΔΕ  και τους εργαζόμενους .

- Δεν πρόκειται να απολυθεί κανείς

- Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να θιγούν οι κοινωνικές δομές των δήμων.


Σημ. Η φωτο είναι από την πρόσφατη συνάντησης πολιτικών ηγεσιών ΥΠΕΣ και ΥΠΔΜ με την ΚΕΔΕ κατά τη διάρκεια της οποίας συμφωνήθηκε η εθελοντική κινητικότητα

Πηγή: Aftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης