Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Συνέντευξη και Βίντεο από τον υποψήφιο Δήμαρχο κο Χρήστο Κοκοτίνη 

Ο επί 9 χρόνια επικεφαλής της Παράταξης « Ηλίου- πόλις» κος Χρήστος Κοκοτίνης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Σφυγμός:


-         ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ  ότι η παράταξη του είναι μια αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση που μετράει είδη 18 χρόνια ζωής  με ιδρυτή τον αείμνηστο Κώστα Κονδύλη.

-         ΑΝΕΛΥΣΕ   τα μεγάλα προβλήματα της Ηλιούπολης (όπως Δημόσια περιουσία, ρέμα Πικροδάφνης, Πράσινο, Προστασία Υμηττού, Καθαριότητα, Αθλητισμός κλπ) και πρότεινε τις ενδεικνυόμενες  λύσεις.

-         ΤΑΧΘΗΚΕ υπέρ του Δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου .

-         ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ   ότι η παράταξη του είναι αυτόνομη παρ’ ότι στηρίζετε από συγκεκριμένα κόμματα και κινήσεις.

-         ΥΠΕΡΓΡΑΜΜΙΣΕ  ότι η απλή αναλογική είναι κατάλληλο σύστημα για τις Δημοτικές εκλογές, ενώ παράλληλα είπε ότι πρέπει η Διοικητική αποκέντρωση να γίνει με δημοκρατία

-         Αναλυτικά η συνέντευξη του κυρίου Κοκοτίνη  και το βίντεο που προέρχεται από την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρασιάζεται παρακάτω.

-         Η Συνέντευξη του κυριου Κοκοτίνη     

Κύριε Χρήστο Κοκοτίνη βρεθήκαμε στο χώρο σας, θα θέλαμε να μας  πείτε ποιες δράσεις έχετε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια.


Σε καλωσορίζω στο χώρο μας. Όπως διαπιστώνεις είναι ένας χώρος πολλαπλών χρήσεων.

Υποχρεωθήκαμε να στεγαστούμε σε μια αίθουσα όπου μπορούν να  καλυφτούν οι ανάγκες των δράσεων  που διαχρονικά αναπτύσσουμε. 

Στην είσοδο βλέπεις τον χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης ,που τόσα έχει προσφέρει. Απέναντι υπάρχει η σκηνή όπου στεγάζεται το αλληλέγγυο θέατρο. Πραγματοποιούμε εκδηλώσεις επιπέδου όχι μόνο θεατρικές αλλά και πολλές άλλες .

 Όπως μουσικές εκδηλώσεις ,παρουσιάσεις βιβλίων, διαλέξεις για θέματα αυτοδιοικητικά, κοινωνικά, πολιτικά ακόμα και  εκθέσεις ζωγραφικής. 

Σημαντικό είναι ότι εμείς έχουμε καθιερώσει όλα τα χρόνια λειτουργίας της δημοτικής μας κίνησης την γραμματεία της δευτέρας, όπου συζητιούνται όλα τα αυτοδιοικητικά θέματα και με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες λαμβάνονται οι αποφάσεις για όλα τα μεγάλα και μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας. 

Είναι ενδιαφέρον να σας ενημερώσω ότι είμαστε η μοναδική δημοτική κίνηση σε όλη την Ελλάδα που συνεδριάζει με τέτοια  τακτικότητα, συμμετοχή ανελλιπώς κάθε Δευτέρα. Με αυτό τον τρόπο έχουν αποφασιστεί όλες οι εκδηλώσεις που αφορούσαν τα εξής θέματα.   Α Βάθμια υγεία , εφαρμογή του Κλεισθένη με την αλλαγή στο εκλογικό σύστημα  που  καθιέρωσετην απλή αναλογική. 

Προστασία περιβάλλοντος  (πικροδάφνη Υμηττός ) αντιφασιστικό κίνημα, ανακύκλωση ένα θέμα που μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα  η ηλεκτρονική διακυβέρνηση που αφορά την διεύρυνση της δημοκρατίας πέρα από τις υπόλοιπες ευεργετικές χρήσεις.

Ο νόμος  4412/2016 που αφορά τις προμήθειες της αυτοδιοίκησης. Η κοινωνική οικονομία και θετικές προοπτικές που δημιουργεί στην απασχόληση. Επίσης θέματα κοινωνικά όπως οι φιλοζωία η  ισότητα των δύο φύλλων και πάρα πολλές  πολιτιστικές δράσεις με μεγάλη επιτυχία.

Κύριε Κοκοτίνη .Είναι γνωστό ότι υποστηρίζεστε από τον ΣΎΡΙΖΑ που σήμερα είναι κυβέρνηση.

Η όποια φθορά έχει υποστεί θα έχει αντανάκλαση και σε εσάς.

Έχουμε αναφέρειότι ο ΣΥΡΙΖΑ μας στήριξε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Αυτό θεωρούμαι ότι είναι φυσιολογικό,το ζήτημα είναι αν η παράταξη μας λειτουργεί αυτόνομα χωρίς δηλαδή επιβολήκομματικών γραμμών. Σας διαβεβαιώ ότι όχι μόνο τα τελευταία εννέα χρόνια που είμαι επικεφαλής της παράταξης  αλλά και τα
προηγούμενα ποτέ ο Σύριζα δεν έκανε καμία παρέμβαση στη δημοτική κίνηση. Εξάλλου το περιβάλλον  της δημοτικής μας κίνησης δεν αποτελείται από μέλη και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ μόνο αλλά  αποτελείται από ένα ευρύτερο φάσμα ενεργών πολιτών με κοινές ανησυχίες και ενδιαφέροντα. Η εμπειρία μου λέει ότι στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση που την έχω βιώσει σημασία έχουν οι δημοκρατικές λειτουργίες οι θετικές προτάσεις στην κοινωνία και φυσικά και τα πρόσωπα που τα διακρίνει συνέπεια,αγωνιστικότητα, δημιουργικότητα και πάνω από όλα ανιδιοτέλεια.

  Δεν έχει μεγάλη σημασία η κομματική στήριξη. 

Έχουμε παραδείγματα  πολλά αναντιστοιχίας κομματικών  και αυτοδιοικητικών ποσοστών. Πχ Ένας δήμαρχος που συγκεντρώνει μεγάλα ποσοστά σημαίνειοτιέχει κοινωνική αποδοχή και δεν οφείλεται η επιτυχία του κυρίως στην κομματική στήριξη. Άλλωστε έχουμε παράδειγμα  στην πόλη μας  τον  αείμνηστο Δ. Κιντή και τον αείμνηστο  Κ.Κονδύλη που συγκέντρωναν  πολύ μεγαλύτερα ποσοστά από το κόμμα που τους στηρίζει.Όλα αυτά που σας ανέφερα επιβεβαιώνονται με τα όλα όσα σας περιέγραψα για την δράση  και τις αρχές της δημοτικής μας κίνησης



Η απλή αναλογική θεωρείται πως είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου ;

Η εφαρμογή της απλής αναλογικής στους δήμους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο σπάσιμο του δημαρχοκεντρικού αναποτελεσματικού και αντιδημοκτρατικού μοντέλου διοίκησης των ΟΤΑ Κυρίως θα βοηθήσει τους δημοτικούς συμβούλους να αναβαθμίσουν τον ρόλο τους ενώ παράλληλα θα αναζωογόνηση το ενδιαφέρων για συμμετοχή στα κοινά ενεργών πολιτών και συλλογικοτήτων της πόλης .

Αυτός ο τρόπος λειτουργίας συμβάλλει στην διαφάνεια ,και στην θεμελίωση της δημοκρατίας που τόσο συκοφαντείται, αφήνοντας περιθώρια σε νοσταλγούς άλλων επικίνδυνων εποχών να ονειρεύονται άλλες καταστάσεις. Άρα η  επιτυχία της απλής  αναλογικής ,κλείνει την πόρτα στον αυταρχισμό και στην εξουσία του «ενός ανδρός αρχή>> και μας πειθαναγκάζει στις αναγκαίες προγραμματικές συνέργειες για την επίλυση τοπικών προβλημάτων.
Η ακυβερνησία  στο δήμο που επικαλούνται οι επικριτές της απλής αναλογικής δεν είναι τίποτε άλλο παρά η διαιώνιση του υπάρχοντος δημαρχοκεντρικού μοντέλου.
  Ένα μοντέλο που τους διευκολύνει στην πελατειακή σχέση με τους πολίτες ,στη ρουσφετολογία ,και στην ψηφοθηρία.



Κύριε Κοκοτίνη .Οι εντάσεις θα ενταθούν το προσεχές διάστημα μεταξύ των συνδυασμών. Ποίο είναι το δυνατό σας  επιχείρημα  ,ποιο είναι το σύνθημα που σας χαρακτηρίζει;

Το δυνατό σημείο της δημοτικής μας κίνησης είναι ο προγραμματικός λόγος που αναπτύξαμε στο δημοτικό συμβούλιο και στην κοινωνία  και έπαιξε καταλυτικό ρόλο
στην  αναβάθμιση  λειτουργίας  του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό επιτεύχθηκε γιατί έχουμε  βιώσει από την εσωτερική  δημοκρατική λειτουργία  μας να επιτυγχάνουμε την σύγκληση θέσεων και όχι την επιβολή απόψεων.   

Το σύνθημα μας  <<ενώνουμε την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  .. προέκυψε από την εμπειρία μας και την δράση μας.

Ποίο είναι  το δυνατό χαρτί του Κοκτίνη αν αύριο γίνει Δήμαρχος;

 Όλα τα προηγούμενα που σου ανέφερα αποτελούν το δυνατό μας χαρτί .Πιο συγκεκριμένα πιστεύω ότι μπορούμε να συνθέσουμε απόψεις και να υπάρξει εποικοδομητική συνεργασία  στο δημοτικό συμβούλιο. Οι καλές ανθρώπινες σχέσεις με όλους τους συναδέλφους είναι ένας πρόσθετος θετικός παράγοντας. 

Προσωπικά δεν είμαι πολιτικός  καριέρας αλλά ένας ενεργός πολίτης με σημαντική αυτοδιοικιτική εμπειρία που βιώνω καθημερινά  τον μόχθο την αγωνία για την εκπλήρωση στόχων είτε στον επαγγελματικό στίβο είτε στον αυτοδιοικητικό. 

 Με αυτό το σκεπτικό πιστεύω ότι μπορώ να  ανταποκριθώ στη νέα αυτοδιοικητική πραγματικότητα και να συμβάλω στην  αναβάθμιση των υπηρεσιών του δήμου προς  όφελος των συμπολιτών μας.

Δίνω μεγάλο βάρος στην αλλαγή τρόπου διοίκησης γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι έτσι θα πραγματοποιηθούν καλύτερα και πιο σύντομα τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας και οι καθημερινές ανάγκες των πολιτών, από  το νέο πλαίσιο διαχείρισης της καθαριότητας ,μέχρι τις κυκλοφοριακές αλλαγές που θα φέρει μελλοντικά η υπογειοποίηση της Κατεχάκη.

Ποια είναι η θέση σας για τις ιδιωτικοποιήσεις ,στην καθαριότητα  και σε άλλες υπηρεσίες;



Η άποψη μας είναι ότι όλες οι  πάγιες αυτοδιοικητικές δομές πρέπει να είναι δημόσιες και με κοινωνικό έλεγχο.

Να καλυφθούν οι ανάγκες για ειδικευμένο προσωπικό και όχι μόνο και με όπλο την σύγχρονη τεχνολογία και την αξιοκρατία να αναβαθμιστεί ο ρόλος των υπηρεσιών.
Όμως ένα μεγάλο πρόβλημα που έχουν όλοι οι δήμοι στη χώρα μας αλλά και ο δήμος μας είναι ότι  το πολιτικό προσωπικό (αιρετοί) υποκαθιστά τους υπηρεσιακούς παράγοντες σε διάφορους τομείς, με συνέπεια να υπάρχει  επικάλυψη  αρμοδιοτήτων ,έλλειψη πρωτοβουλίας  μη ανάληψη ευθυνών και αξιοποίηση των δυνατοτήτων του προσωπικού.
Έχουμε την θέση ότι σε τομείς που δεν υποκαθιστούν πάγιες αυτοδιοικητικές δομές μπορούν να λειτουργήσουν  οι ΚΟΙΝΣΕΠ συμπληρωματικά.

Είσαστε υπέρμαχος της καύσης των νεκρών. Θα δίνατε την συγκατάθεση σας να  πραγματοποιηθεί  στο χώρο του νεκροταφείου;

Είμαστε υπέρ της αποτέφρωσης . Φέραμε το θέμα για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο πήρε θετική απόφαση. Είναι δικαίωμα όσων το επιθυμούν να έχουν τον τρόπο ταφής που είχαν επιλέξει
Παράλληλα σεβόμαστε απόλυτα τις ευαισθησίες των συμπολιτών μας που έχουν άλλη άποψη και για αυτό το λόγο η θέση μας είναι το αποτεφρωτήριο να λειτουργήσει σε ξεχωριστό χώρο από το νεκροταφείο.

Για το ρέμα της πικροδάφνης ,τι πρέπει να γίνει ώστε να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση;

Είναι θετικό ότι σήμερα η περιφέρεια ολοκλήρωσε τη  συνολική οριοθέτησε του ρέματος της πικροδάφνης. Η ανάπλαση που είχε ξεκινήσει η δημοτική αρχή σταμάτησε μετά  από προσφυγή που κατέθεσαν ενεργοί πολίτες μεταξύ αυτών και η δημοτική μας κίνηση.
Για εμάς το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι η ανάπλαση δεν θα γινόταν με οικολογικά χαρακτηριστικά .πχ φυσική κοίτη κλπ
Δεν περιελάμβανε την αποξήλωση των τσιμέντων που μετατρέπουν το φυσικό ρέμα σε αγωγό ομβρίων.
Είμαστε υπέρ της ανάδειξης του φυσικού κάλους του ρέματος .

Εδώ να αναδείξουμε την ευθύνη της δημοτικής αρχής που δεν διαβουλεύτηκε με τους φορείς πόλης με αποτέλεσμα την καθυστέρηση του έργου. Εμείς αυτό το έργο θα το έχουμε πρώτη προτεραιότητα.

Κύριε Κοκοτίνη Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες ,αντιπαραθέσεων μεταξύ των συνδυασμών  για θέματα που άπτονται της Δημόσιας περιουσίας. Ποιά είναι η άποψη  σας;

Η θέση μας   είναι να περιέλθουν όλα τα ακίνητα στον  δήμο, μετά την τελεσίδικη απόφαση του Αρείου πάγου που κατοχυρώνει τον δημόσιο χαρακτήρα τους.
Τα τελευταία χρόνια των μνημονίων το 2011 όλα τα ακίνητα μεταφέρθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό την  πώληση τους και τα χρήματα να δοθούν στο να εξοφληθούν δανειακές υποχρεώσεις της χώρας. Εξέλιξη πολύ αρνητική. Στη συνέχεια το 2016 τα ακίνητα αυτά ελέγχονται από το  Υπερταμείο  μέσω της θυγατρικής εταιρείας ΕΤΑΔ στην οποία μεταβιβάστηκαν όλα τα ακίνητα της πρώην ΚΕΔ. Από την αξιοποίηση αυτών των ακινήτων τα μισά χρήματα θα κατευθύνονται γι εξόφληση δανειακών υποχρεώσεων και τα υπόλοιπα στην ανάπτυξη. Σαφώς και αυτή η εξέλιξη είναι αρνητική.



 Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν δυνατότητες  διεκδικήσεων .Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σε πολλούς δήμους της χώρας έχουν δοθεί ακίνητα χωρίς ανταλλάγματα. πχ (ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ  ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

Αυτές οι διεκδικήσεις είχαν αρχίσει από το 1980.
Στην πόλη μας ήδη η ΕΤΑΔ  πριν λίγο χρονικό διάστημα έστειλε επιστολή στο δήμο ότι προτίθεται να δοθεί η περιοχή Χαλικάκι 40 στρεμμάτων ώστε να γίνει βιοκλιματικό πάρκο. Αυτή η επένδυση είναι μεγάλη έχει ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής  και έχουν προχωρήσει  οι μελέτες. Επίσης στην ιδία λογική και το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. 

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ανεξάρτητα από το αρνητικό γεγονός όπου τα δημόσια ακίνητα ανήκουν στην ΕΤΑΔ και στο υπερταμείο υπάρχει η δυνατότητα και μάλιστα νομοθετημένη να δίνονται στους δήμους ακίνητα για κοινωφελή σκοπό αλλά όχι για εμπορικές χρήσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυθούμε γιατί όντως υπάρχει κίνδυνος άμεσος να δοθούν ακίνητα σε ιδιώτες .

Η πόλη μας  έχει ανάγκες για αθλητικούς πολιτιστικούς χώρους κ.α.

 Στην πόλη μας έγιναν μεγάλοι αγώνες για την κατοχύρωση της δημόσιας  περιουσίας, ενάντια στους καταπατητές και έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικεί όλα τα ακίνητα για κοινωφελή σκοπό  οι πολίτες της Ηλιούπολης.

Εμείς  καθορίζουμε την στρατηγική μας σύμφωνα με τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται.

Είναι υποχρέωση  μας να υποβάλουμε μελέτες αξιοποίησης των ακινήτων κατά προτεραιότητα. Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε ,και το έχουμε αποδείξει σε όποια λογική αντιστρατεύεται το συμφέρον των συμπολιτών μας, σ αυτό το μεγάλο θέμα για την πόλη μας.

Ένα παράδειγμα η υπόθεση Μάλοβιτς, κληρονόμος Νάστου που συμμετείχε στο ΔΣ της ΚΕΔ. Μετά την  αποκάλυψη από την παράταξη μας  αποπέμφθηκε από το ΔΣ. Επίσης ανεστάλη η παραχώρηση οικοπέδου στους ΚΟΠΤΕΣ από την ΚΕΔ στην πυκνοκατοικημένη περιοχή Αγ. Κωνσταντίνος όπου είχαν έδρα και μάλιστα με νομοθετική ρύθμιση για ανέγερση ναού. Εννοείται ότι δεν είχαμε αντίρρηση στην ανέγερση του ναού αλλά όχι στην περιοχή που είχε επιλεχθεί και ήταν ήδη κορεσμένη. 

Συμβάλλαμε  αποφασιστικά στην  αποφυγή της ανέγερσης του ναού στη συγκεκριμένη περιοχή. Όσον αφορά τις αντιπαραθέσεις που αναφέρατε θέλω να σας τονίσω ότι δεν δεχόμαστε μαθήματα αγωνιστικότητας από κανένα, γιατί με την δράση μας έχουμε αποδείξει με την συνεπεία μας διαχρονικά. Τώρα που πλησιάζουμε στις εκλογές  ανεβάζουν του τόνους ,μερικοί, θέλοντας να δικαιολογήσουν την  μικρή συμμετοχή τους στα κοινωνικά δρώμενα  της πόλης όλα  τα προηγούμενα χρόνια των μνημονίων και νωρίτερα.

Μετά την συνέντευξη τύπου που δώσατε για την  δημόσια περιουσία έγινε κριτική στην παράταξη σας από τον νομικό σύμβουλο του δήμου κο  Ν Καραβέλο ότι χρησιμοποιήσατε το όνομα του για εκλογική σκοπιμότητα.

Το θέμα που δημιουργήθηκε είναι εκ του μη όντως
Αναφερθήκαμε  στο δελτίο τύπου στο όνομα του νομικού συμβούλου του Δήμου  με απώτερο σκοπό  να μην υποβαθμιστεί το έργο  του ,με δεδομένο ότι στο πάνελ  συμμετείχε  πρώην συνεργάτης του ο οποίος συμμετείχε στην νομική ομάδα υποστήριξης για τη  Δημόσια Περιουσία των Δήμων Ηλιούπολης- Αργυρούπολης.

Το βίντεο που ακολουθεί  είναι η ομιλία του κου Κοκοτίνη από την κοπή της Βασιλόπιτας 




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης