Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015


Η ΝΕΠ επιστρέφει στην Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο με μια μεγάλη «ναυμαχία» με αντίπαλο την Ηλιούπολη σήμερα (4μ.μ.) στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Οι δυο ομάδες συγκρούστηκαν και την περασμένη σεζόν στην Α2 Εθνική, με το πατρινό συγκρότημα να αποδεικνύεται αγωνιστικά ανώτερο, αν και το εισιτήριο ανόδου στη μεγάλη κατηγορία πήρε τελικά και η αθηναϊκή ομάδα.

Η αποστολή της ΝΕΠ θα αναχωρήσει για την Αθήνα στις 11π.μ. και ο προπονητής Λάμπρος Αναστασόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους Παλληκάρη, Λιβαθηνό, Νάσιο, Καρρά, Καρακατσάνη, Καλιοράκη, Βαγγ. Βέρρα, Τουλγαρίδη, Βέκκο, Ιωαννίδη, Κανελλόπουλο, Σπ. Καλούδη, Κάτρα, Τόλ. Καλούδη, Νικολάου, Σπανογιάννη, Αντίοχο και Παπάκο. Στόχος της ΝΕΠ θα είναι το θετικό αποτέλεσμα, που στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και η ισοπαλία. Το σημερινό παιχνίδι ορίστηκαν να διευθύνουν οι Σπανούδης και Κουρτίδης. Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α1 έχει ως εξής (σε παρένθεση ώρες έναρξης και διαιτητές): Ολυμπιακός-Χίος (4μ.μ., Κωνσταντινίδης-Κατσώνης), Βουλιαγμένη-Παλαιό Φάληρο (4μ.μ., Παϊρακταρίδης-Κατσαρός), Γλυφάδα-Εθνικός (4μ.μ., Κουρέτας-Βόσικας), Καλαμάκι-ΠΑΟΚ (6.30μ.μ., Μοίραλης-Μπιράκης) και Παναθηναϊκός-Υδραϊκός (7μ.μ., Σταυρίδης-Μπουδραμής).
ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης