Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ από τις σχεδιαζόμενες εν αγνοία του αλλαγές στην εκλογή Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων που προωθεί ο υπουργός Εσωτερικών , Γιάννης Μιχελάκης , σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό , Αντώνη Σαμαρά .



Τόσο το γεγονός ότι για ένα τέτοιο σοβαρότατο θέμα η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς , δεν ενημέρωσε το ΠΑΣΟΚ, που δείχνει επιστροφή στην αλαζονική και μονοκομματικής νοοτροπίας συμπεριφορά που τον διακατείχε μέχρι την κρίση της ΕΡΤ όσο και ότι κυριολεκτικά έγινε πίσω από την «πλάτη» του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών , στελέχους του ΠΑΣΟΚ , Λεωνίδα Γρηγοράκου , δημιουργεί συνθήκες πολιτικής σύγκρουσης .
Οι δηλώσεις το πρωί του βουλευτή και υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ , Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου , ο οποίος παρενέβη στο MEGA την ώρα που έδινε συνέντευξη ο υπουργός Εσωτερικών κ. Μιχελάκης , όσο και η από το βήμα του Συμποσίου του ΙΣΤΑΜΕ , εντονότατη πολιτική δυσφορία που εξέφρασε ο Χρήστος Πρωτόπαπας , συνηγορούν ότι κάθε άλλο παρά δεδομένη είναι η …ευτυχή κατάληξη των αλλαγών που σχεδιάζει το  Μαξίμου .
Δήμαρχοι – σημαίνοντα  στελέχη του ΠΑΣΟΚ  ,  που παρέστησαν  στη χθεσινή ημέρα των εργασιών  του ΙΣΤΑΜΕ ,εξέφρασαν τις εντονότατες διαφωνίες τους για την επαναφορά του 42% στην εκλογή των Δημάρχων και των χωριστών  ψηφοδελτίων για τους Δημοτικούς Συμβούλους .
Επίσης σοβαρό θέμα αντισυνταγματικότητας , έθεσε  ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΣ , πανεπιστημιακός καθηγητής , κ. Ξηρός  , κατά την ομιλία του , χθες στο ΙΣΤΑΜΕ.
Πηγή: newsta.gr

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης